Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Dansk produceret skumgummi

Vejledning: Lav en skabelon

Hvis du skal bruge en hynde eller madras med skæve vinkler, indhak eller afrundinger, så skal vi bruge en skabelon i fuld størrelse, så vi kan skære skummet ud i den helt rigtige form.

Mange spørger os, hvordan man laver en skabelon. Her er et par gode råd.

– Du kan bruge papir, karton, pap eller lignende materialer. Det kan for eksempel være en ide, at tape avispapir eller lignende sammen til et stort stykke papir, hvis du har brug for en større skabelon.

– Tegn formen på den ønskede hynde eller madras, og klip den ud. Du kan fx tegne af efter en gammel hynde, efter et stolesæde eller det sted din hynde skal ligge.

– Hvis du kommer til at klippe forkert, opfordrer vi til at du starter forfra, så der ikke er noget at være i tvivl om, og den skabelon vi modtager er præcis den form du ønsker madrassen eller hynden skal være.

– Når du har lavet skabelonen kan du lægge den det sted hvor hynden eller madrassen skal ligge, og dobbelttjekke om der er noget der skal rettes lidt til.

– Marker på skabelonen hvor der er rette vinkler.

– Skriv mål på din skabelon.

Når du har lavet din skabelon, kan du komme forbi med den i butikkens åbningstid, eller sende den til Skumhuset, Sindalsvej 45, 8240 Risskov.
Kontakt os, inden du sender skabelonen, så vi kan snakke om materialer, pris og produktionstid.

 skabelon

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]