Skip to main content

Boligtekstiler

MØBELSTOF & BOLIGTEKSTILER

Her på siden kan du se en lille del af det møbelstof, som vi sælger hos Skumhuset. Vi har et meget varieret udvalg, så uanset hvilket møbeltekstil du er på udkig efter, er vi sikre på, at du kan finde noget hos os, der passer til din smag. Vores hylder i butikken er fyldte med en masse lækkert møbelstof i velour og herudover sælger vi alt fra skønne møbelstoffer i fløjl til det mere klassiske møbelstof i uld samt meget andet. Mulighederne er altså mange, og derfor skal du blot gå på opdagelse i vores sortiment af møbelstof her på siden, så du kan finde noget, der matcher din stil og det møbel, som stoffet skal anvendes til.

Udvalget af møbelstof på webshoppen er blot et mindre udpluk af vores større udvalg af møbeltekstiler i alle prisklasser. Ønsker du at se alle tekstilerne, skal du besøge vores butik i Risskov nær Århus.

Køb dit møbelstof her og kom i gang med dit kreative projekt

Ønsker du at give dig i kast med at lave hynder til en pallesofa, daybed eller et helt tredje møbel – eller søger du stof til ompolstring af nogle gamle møbler? Uanset hvad, så kan du her på siden finde noget møbelstof til dit kreative projekt. Mulighederne er mange både kvalitets- og designmæssigt. Hvad angår stoffets kvalitet finder du både møbelstof i fløjl, uld, velour, kunststof og bomuld. Her skal du derfor vælge det stof, som passer til det udtryk, du ønsker, dit møbel skal have.

Du skal dog i nogle tilfælde også tænke over, hvad møblerne skal bruges til, når du skal vælge den rette kvalitet. Kunststof er eksempelvis ideelt til møbler i sommerhuset og kolonihaven eller som betræk til gæstesengen. Skal du i gang med et udendørs sofaprojekt, eller skal du have ombetrukket nogle gamle havehynder, så har vi også et stort udvalg af udendørsstof til netop disse formål.

Hos Skumhuset syer vi gerne dine betræk til løse hynder og madrasser

Ønsker du selv at vælge dit møbelstof, men er du ikke ligefrem ferm med en symaskine? Så har vi en systue, hvor vi hellere end gerne syer dine nye betræk. Vi har nogle dygtige syersker med mange års erfaring, og der er derfor stort set ikke det, vi ikke kan hjælpe dig med.

Vores systue og skumskæreri ligger under samme tag, så vælger du at købe dit skum hos os, og samtidig få os til at sy dit betræk hertil, sikres du det bedste resultat. Derved har vi nemlig mulighed for at prøve betrækket på madrassen eller hynden og tilpasse betræk og skumgummi, så du ender med det perfekte resultat.

Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rette stof til dit møbel

Er du i tvivl om, hvilket møbelstof der er det bedste til netop dit projekt? Så hjælper vi hos Skumhuset dig hellere end gerne med at finde det helt rette stof til at klare opgaven. Vi er specialister inden for det, vi laver, og vi elsker derfor at dele ud af vores ekspertise og viden, så alle vores kunder kan ende ud med de bedst mulige resultater. Ring derfor til os på tlf. +45 86 13 14 77, send os en mail på mail@skumhuset.dk eller besøg os i vores forretning – så hjælper vi dig med at komme i mål med dit projekt.