Boligtekstiler

Boligtekstiler og møbelstoffer til dine indretningsprojekter. Her finder et stort udvalg af møbelstof og boligtekstiler i forskellige materialer og forskellige farver, vævninger og udtryk. Køb møbelstof og boligtekstiler her, og kom i gang med dit kreative projekt

Drømmer du om selv at lave hynder til f.eks. en alkove, daybed eller specialbygget sofa – eller søger du stof til ompolstring af dine spisebordsstole? Uanset hvad, så kan du her på siden finde møbelstof til netop dit kreative projekt – vi har noget for enhver smag!

Gå på opdagelse i stof ud fra et ønsket materiale, f.eks. bomuld eller uld, eller se lidt af vores store udvalg af stof fra Kvadrat.

↓ Læs mere
Show Filters

Viser 1–40 af 458 resultater

Show Filters

Viser 1–40 af 458 resultater

Hos Skumhuset kan vi hjælpe med betræk til dine løse hynder og madrasser

Vi har en hyggelig systue sammen med vores forretning, hvor vi hellere end gerne syr dine nye betræk. Vores dygtige syersker har mange års erfaring i at sy betræk til hynder, madrasser og puder af enhver slags.

Vores systue og skumskæreri ligger under samme tag – sammen med vores butik i Risskov – hvilket giver os en enestående mulighed for at samarbejde gennem hele processen. Vælger du at købe dit skum og samtidig få syet betrækket dertil hos os, sikres du det bedste resultat. Derved har vi nemlig mulighed for at prøve betrækket på madrassen eller hynden undervejs, og tilpasse betræk og skum helt perfekt til hinanden, så du ender med et smukt resultat.

Vi er specialister inden for det, vi laver, og vi elsker derfor at dele ud af vores ekspertise og viden, så alle vores kunder kan ende ud med de bedst mulige resultater. Send os en mail på mail@skumhuset.dk eller besøg os i vores forretning – så hjælper vi dig med at komme i mål med dit projekt.