Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Oeko-tex & danskproduceret skum

Fragt

Aftale af leveringsdag

Visse typer varer sendes med en fragtmand. Det er desværre ikke muligt at vælge leveringsdag gennem vores webshopsystem, men vi kontakter dig hurtigst muligt efter at vi modtager din bestilling, for at aftale hvilken dag det passer dig bedst at din vare leveres.

Fragtmanden kommer mellem 8 og 18 på den hverdag der aftales. Det er desværre ikke muligt selv at vælge leveringstidspunkt. Der skal helst være en person hjemme til at tage imod varen – alternativt kan aftales et sted hvor varen kan stilles, såsom en carport eller en forhave (varen er pakket ind i plastik).

Der er desværre ikke mulighed for levering i weekenden.

Levering til ikke brofaste øer og yderligere fragtomkostninger

Ved levering til ikke brofaste øer kan der forekomme yderligere fragtomkostninger, som vores webshop desværre ikke kan tage højde for.  Vi forbeholder os ret til i meget sjældne tilfælde at efterfakturere for eventuelle yderligere fragtomkostninger.

Hvis du ønsker levering til en ikke brofast ø er du meget velkommen til at kontakte os inden du bestiller enten på mail@skumhuset.dk eller telefonisk på 86131477, så kan vi undersøge hvilke fragtomkostninger og leveringstider, som gælder ved din levering.