Topmadrasser på mål med hvidt quiltbetræk i bambus – vælg mellem flere fastheder (Pris afhænger af valg)

2.298,00DKK

max. 8 uger

Bestil nemt topmadrasser på specialmål. Betræk i hvidt madrasquilt fremstillet af bambusfibre, som kan lynes af, og er vaskbart ved 60 grader. Din topmadras bliver skåret til og syet ved bestilling, hvorefter den sendes afsted til dig eller du kan hente den i Skumhusets butik.

Husk at du altid er velkommen i butikken i Risskov, hvor du kan prøve vores forskellige madraskvaliteter inden bestilling, så du er sikker på at du får den rigtige topmadras.

Angiv dine mål

Velegnet til fx. babymadrasser og børnemadrasser.
Topmadrasser på mål med hvidt quiltbetræk i bambus – vælg mellem flere fastheder (Pris afhænger af valg)
2.298,00DKK Tilføj til kurv

2.298,00DKK

Topmadrasser på mål

Topmadrasser på mål. Bestil nemt topmadrasser på netop dine specialmål. Vælg mellem vores fire populære topmadraskvaliteter koldskum HR32, koldskum HR36, HR50/200N og Waterlily HR45, som alle er velegnede som hverdagstopmadrasser.

Har du en seng med skæve mål? Har du købt en god madras på specialmål og ønsker at tilkøbe en topmadras? Her kan du bestille topmadrasser på mål i flere forskellige kvaliteter/fastheder.

Indtast længde, bredde og ønsket tykkelse. Vælg kvalitet (se vores anbefalinger) og du får en pris på din topmadras på mål med det samme.

Topmadrassen produceres i Danmark – skummet skæres til på vores skumskæreri, og betrækket sys på egen systue – begge dele beliggende i Risskov, sammen med Skumhusets butik. Bestillinger fremstilles i den rækkefølge de kommer ind, og så snart din nye topmadras er klar til dig, får du besked, og topmadrassen afsendes, eller du kan afhente den i butikken.

Vær opmærksom på at du ikke kan bestille topmadrasser på mål med runde hjørner, indhak eller skæve vinkler via denne side. For uforpligtende prisoverslag på en madras efter skabelon/tegning, send venligst en mail vedhæftet en skitse med alle relevante mål til mail@skumhuset.dk.

Topmadrasser på mål i bedste kvalitet

Vi tilbringer meget tid i sengen, og den rigtige madras er en vigtig del af en god nats søvn. En god topmadras skal kunne alt det samme som en god madras – den skal være fugtabsorberende, da man afgiver meget fugt gennem ånde og hud når man sover, åndbar så det ikke bliver for varmt at ligge på den, og selvfølgelig give den helt rigtige støtte og komfort. Alt det får du med Skumhusets topmadrasser!

Vores topmadrasser på mål er lavet i danskfremstillet, Oeko-Tex-certificeret skum og garanteret fri for skadelige stoffer. Det medfølgende betræk af bambusfibre sikrer at madrassen er ekstra åndbar og fugtabsorberende, og kan naturligvis tages af og vaskes. 

Skal du vælge kvalitet HR32, HR36, HR50 eller HR45?

Du kan vælge mellem følgende kvaliteter/fastheder til topmadrasser på mål.

HR32 er vores blødeste topmadras, så et oplagt valg, hvis du foretrækker at ligge blødt. Hvis du f.eks. har en madras som du synes er lidt hård at ligge på, er dette et godt valg som et blødere lag på toppen. God støtte og stabilitet.

Waterlily HR45 er også til den bløde side, men er lidt mere trykaflastende end HR32. Waterlily er fremstillet med lidt mere tanke på en renere produktion end koldskum. Den er særligt åndbar på grund af Waterlilys uens cellestruktur, som gør at luften lettere kan passere igennem madrassen, og er desuden det mest varme- og fugtbestandige materiale.

Koldskum HR36 er en god medium-fast topmadras, som vi oplever at mange er fuldt tilfredse med, hvis de ikke har nogle særlige krav eller behov i forhold til deres topmadras. Virkelig god standardtopmadras, meget formstabil og giver god støtte og bæreevne.

HR50/200N er en meget fast topmadras. Meget formstabil og god bæreevne og støtte. Føles hård at ligge på, og anbefales kun hvis du ved du foretrækker at ligge meget fast.

Fælles for alle vores topmadrasser på mål

  • God bæreevne og støtte
  • Holdbare og bevarer fastheden i meget lang tid
  • Åndbare, så de ikke føles varme at ligge på
  • Brandsikre, uden brug af halogenerede brandhæmmende midler
  • Fri for skadelige eller hormonforstyrrende stoffer, Oeko-tex. Oeko-tex standard 100 er din garanti for at din nye madras ikke indeholder skadelige kemikalier. Topmadrasserne lever selvfølgelig op til REACH, EU’s kemikalielovgivning.

Kvaliteterne er udvalgt på baggrund af 50 års erfaring.

Betræk i bambus giver ekstra sovekomfort til topmadrasser på specialmål

Betræk i quiltet stof fremstillet af bambusfibre med polyesterfyld. Bambus er det perfekte materiale til sovemadrasser, da det er åndbart, absorberer fugt og har bakteriehæmmende egenskaber. Betrækket er blødt at ligge på (husk at det ikke er en erstatning for lagener). 

Vedligeholdelse af topmadrasser på mål

Betrækket kan lynes af og vaskes ved 60 grader.

Du kan med fordel støvsuge din topmadras hver gang du skifter sengetøj. På den måde fjerner du både husstøvmider, løse fibre og almindeligt støv. Det er desuden en fordel at give madrassen luft med jævne mellemrum.

Det er vigtigt at du vender og roterer din madras, da det forlænger skummets levetid at man ikke ligger præcis det samme sted altid. Vi anbefaler at dette gøres hver 3 måned – roter så hovedenden bliver til fodenden, og vend så op bliver til ned. Så holder din topmadras meget længere.

Yderligere information

Vægt 5 kg
Konfigurator: Kvalitet

Koldskum HR32 130N Oeko-tex, Koldskum HR36 150N Oeko-tex, Koldskum HR50 200N Oeko-tex, Waterlilyskum HR45 145N Oeko-tex