Topmadrasser på mål med quiltet bambusbetræk – vælg mellem flere typer topmadras (Pris afhænger af valg)

2.298,00DKK

8 uger

Bestil nemt topmadrasser på specialmål. Hvidt betræk af bambusfibre, som kan lynes af, og er vaskbart ved 60 grader. Din topmadras bliver skåret til og syet ved bestilling, hvorefter den sendes afsted til dig eller du kan hente den gratis i Skumhusets butik.

Husk at du altid er velkommen i butikken i Risskov, hvor du kan prøve vores forskellige madraskvaliteter inden bestilling, så du er sikker på at du får den rigtige topmadras.

Vær opmærksom på at der ikke er fortrydelsesret for dette produkt, da det er en specialfremstillet vare.

Er din ønskede størrelse tæt på en standardstørrelse (f.eks. 200 x 80 x 5 cm)?  Se standardstørrelser til gode priser her.

↓ Læs mere

Angiv dine mål

Topmadrasser på mål med quiltet bambusbetræk – vælg mellem flere typer topmadras (Pris afhænger af valg)
2.298,00DKK Tilføj til kurv

2.298,00DKK

Topmadrasser på mål

Bestil nemt topmadrasser på lige dine specialmål. Vælg mellem vores populære topmadraskvaliteter koldskum HR32, koldskum HR36 og Waterlily HR45, som alle er meget velegnede som topmadrasser.

Har du en seng med skæve mål? Har du købt en god madras på specialmål og ønsker at tilkøbe en topmadras? Her kan nemt bestille en topmadras der passer!

Indtast længde, bredde og ønsket tykkelse. Vælg kvalitet og se prisen med det samme.

Topmadrassen produceres i Danmark – skummet skæres til på vores skumskæreri, og betrækket sys på egen systue – begge dele beliggende i Risskov, sammen med Skumhusets butik. Så snart din nye topmadras er klar til dig, får du besked, og topmadrassen afsendes, eller du kan afhente den i butikken.

Vær opmærksom på at du ikke kan bestille topmadrasser på mål med runde hjørner, indhak eller skæve vinkler via denne side. For uforpligtende prisoverslag på en madras efter skabelon/tegning, send venligst en mail vedhæftet en skitse med alle relevante mål til mail@skumhuset.dk.

Topmadrasser på mål i bedste kvalitet

Vi tilbringer meget tid i sengen, og den rigtige madras er en vigtig del af en god nats søvn. En god topmadras skal kunne alt det samme som en god madras. Den skal være fugtabsorberende, da man afgiver meget fugt gennem ånde og hud når man sover, åndbar så det ikke bliver for varmt at ligge på den, og selvfølgelig give den helt rigtige støtte og komfort. Alt det får du selvfølgelig med Skumhusets topmadrasser.

Vores topmadrasser på mål er lavet i danskfremstillet, Oeko-Tex-certificeret skum og garanteret fri for skadelige stoffer. Det medfølgende betræk af bambusfibre sikrer at madrassen er ekstra åndbar, ekstra blød, og det kan naturligvis tages af og vaskes ved 60 grader.

Skal du vælge HR32, HR36 eller HR45?

Koldskum HR32 er den blødeste af mulighederne, og et godt valg for dig der foretrækker at sove lidt mere blødt, uden at din madras former sig om kroppen. God støtte, bæreevne og holdbarhed.

Koldskum HR36 opleves som en medium fast til fast topmadras, er rigtig god til dig der godt kan lide at sove på lidt mere faste madrasser. Super bæreevne, god støtte, lang holdbarhed.

Waterlily HR45 opleves typisk som en medium-fast topmadras, men er blødere på overfladen så den vil være mere trykaflastende og støtte bedre. Waterlily er desuden den mest varmeafledende af mulighederne, samt den mest miljøvenligt producerede.

Fælles for alle vores topmadrasser på mål

  • God bæreevne og støtte
  • Holdbare og bevarer fastheden i meget lang tid
  • Åndbare, så de ikke føles varme at ligge på
  • Naturligt brandsikre, uden brug af halogenerede brandhæmmende midler
  • Fri for skadelige eller hormonforstyrrende stoffer, Oeko-tex. Oeko-tex standard 100 er din garanti for at din nye madras ikke indeholder skadelige kemikalier. Topmadrasserne lever selvfølgelig op til REACH, EU’s kemikalielovgivning.

Kvaliteterne er udvalgt på baggrund af 50 års erfaring.

Betræk i bambus giver ekstra sovekomfort til topmadrasser på specialmål

Betræk i quiltet stof fremstillet af bambusfibre med polyesterfyld. Bambus er det perfekte materiale til sovemadrasser, da det er åndbart, absorberer fugt og har bakteriehæmmende egenskaber. Betrækket er blødt at ligge på (husk at det ikke er en erstatning for lagener). Vær opmærksom på at der kan forekomme en sammensyning på betrækket ved meget store topmadrasser.

Vedligeholdelse af topmadrasser på mål

Betrækket kan lynes af og vaskes ved 60 grader.

Du kan med fordel støvsuge din topmadras hver gang du skifter sengetøj. På den måde fjerner du både husstøvmider, løse fibre og almindeligt støv. Det er desuden en fordel at give madrassen luft med jævne mellemrum.

Det er vigtigt at du vender og roterer din topmadras, da det forlænger skummets levetid at man ikke ligger præcis det samme sted altid. Vi anbefaler at dette gøres hver 3 måned – roter så hovedenden bliver til fodenden, og vend så op bliver til ned. Så holder din topmadras i koldskum eller Waterlily meget længere.

Yderligere information

Vægt 5 kg
Konfigurator: Kvalitet

Koldskum HR32/130N (Oeko-tex), Koldskum HR36/150N (Oeko-tex), Waterlilyskum HR45/145N (Oeko-tex)