Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Oeko-tex & danskproduceret skum

Erhverv og institution

Arbejder du inden for sundhedssektoren, i institutioner eller i industrien, ved du, hvor vigtigt det er at have materialer i høj kvalitet. I miljøer, hvor møbler bliver brugt af mange forskellige mennesker i løbet af en dag, er det afgørende at have materialer der holder! Hos Skumhuset kan du få skum og tekstiler i høj kvalitet, som holder til mange år brug. Selvfølgelig i lige de størrelser du skal bruge.

Skumhuset leverer skum til en række af landets møbelpolstrere – både hele plader og udskæringer. Du kan selvfølgelig bestille lige de mål du skal bruge. Vi samarbejder desuden med indretningsarkitekter og tegnestuer og løser både større og mindre opgaver, hvor kvalitet kommer i første række.

Vi løser specialopgaver med egen (lokale) fabrik og systue

Foruden vores webshop og vores store fysiske butik i Risskov, har Skumhuset også egen fabrik og systue, placeret sammen med forretningen på Sindalsvej 45 i Risskov. Her er håndværk, erfaring og præcision nøgleordene og vores dygtige og engagerede medarbejdere med mange års erfaring hjælper dig med at komme i mål med dit projekt.

På vores fabrik skærer vi i alle vores skumkvaliteter, og vi kan levere skum efter lige præcis de mål og former, du ønsker. Skumhuset kan hjælpe med både store og små projekter, så hold dig ikke tilbage hvis du tror du vi kan hjælpe med netop din specialopgave.

I samme hus som fabrikken ligger vores systue, hvor vores dygtige syersker syr betræk til hynder, madrasser og puder i alle afskygninger. Alle vores tekstiler er i høj kvalitet, og det samme er det håndværk, vi leverer.

Det at fabrikken og systuen ligger sammen gør at vi under hele processen kan samarbejde og tilpasse materialerne i forhold til hinanden, så du ender med det bedst mulige resultat.

Skumhuset – dansk håndværk og kvalitet der holder!

Ønsker du tilbud på specialopgaver eller et samarbejde, eller har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os for hjælp og professionel vejledning. Skumhuset har over 50 års erfaring, så du kan være sikker på at få kompetent vejledning. Ring på 86 13 14 77 eller kontakt os via mail@skumhuset.dk, så finder vi en løsning!