Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Danskproduceret skum - Oeko-tex

Erhverv og institution

Hvad enten du arbejder inden for sundhedssektoren, i institutioner eller i industrien, ved du, hvor vigtigt det er at have slidstærkt betræk på madrasserne og hynderne – og selvfølgelig skumgummi af høj kvalitet indeni. Dette sikrer en lang levetid i disse miljøer, hvor møbler bliver brugt af mange forskellige mennesker i løbet af en dag. Her hos Skumhuset.dk kan du få boligtekstiler og skumgummi af høj kvalitet og i lige de mål, du ønsker.

Vi hos Skumhuset.dk leverer skumgummi til en række af landets møbelpolstrere – både hele plader og udskæringer. Du kan også bestille skumgummi som metervare online. Du skal blot fortælle os om dine behov, og så skærer vi lige de mål, du ønsker. Vi samarbejder desuden med indretningsarkitekter og tegnestuer og løser både større og mindre opgaver, hvor kvalitet kommer i første række.

Vi løser specialopgaver med egen fabrik og systue

Foruden vores webshop, hvor vi forhandler alt til din komfort som puder og madrasser, har vi hos Skumhuset.dk også egen fabrik og systue, hvor vores dygtige eksperter stiler efter at hjælpe dig med at komme i mål med dit projekt. Her er håndværk, erfaring og præcision nøgleordene.

På vores fabrik udfører vi opskæringer af alle vores skumgummikvaliteter, og derfor kan vi levere skumgummi til din institution efter lige præcis de mål og former, du ønsker. Uanset projektets størrelse kan vi hos Skumhuset.dk levere, da vi forhandler skumgummi i metermål, der kan bruges til stort set alle hobbyformål. Du skal altså ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle specialopgaver, du skal have hjælp til at løse.

Under samme tag som vores fabrik har vi hos Skumhuset.dk også en systue, hvor vores dygtige syersker sidder og syer betræk til hynder, madrasser og andre projekter med specialmål. Alle vores tekstiler er i høj kvalitet, og det samme er det håndværk, vi leverer. Fabrikken og systuen kan igennem deres arbejde løbende justere din bestilling efter behov, så du ender med dit ønskede resultat.

Skumhuset.dk – din forhandler af håndværk og kvalitet!

Ønsker du at investere i vores populære skumgummi, vores slidstærke betræk eller andre af vores produkter og specialløsninger, er du velkommen til at kontakte os for hjælp og professionel vejledning. Vi har 50 års erfaring på området, så du kan være sikker på at få kompetent vejledning. Du kan kontakte os for et uforpligtende tilbud. Ellers kan du ringe til os på telefonnummeret 86 13 14 77 eller skrive til os via vores mail mail@skumhuset.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!