Skip to main content

Hynder til de Danske Møbelklassikere

Hynder til de Danske Møbelklassikere

Trænger designerstolen fra Wegner eller Børge Mogensen-sofaen til en udskiftning, er du kommet til det helt rette sted. Hos Skumhuset fører vi originale hynder til en lang række af de klassiske, danske designermøbler. Alle hynder er danskproducerede og i topkvalitet, så du kan bruge din stol eller sofa med nyerhvervede hynder i lang tid fremover.

I udvalget finder du bl.a. hynder til Børge Mogensens tremmesofa, Wegner GE 240 og 290, Farstrup-gyngestole, Erik Jørgensens tremmesofa J148 og mange, mange flere. Så er du på udkig efter en ny hynde til møblet derhjemme, skal du gå opdagelse i vores store sortiment herunder.

Køb hynder til danske designklassikere hos Skumhuset

Selvom danske designmøbler er kendte for deres lange levetid, kan det ske, at hynderne i møblet ikke kan holde i lige så lang tid. Derfor kan der være behov for en udskiftning af hynder, så du igen kan sidde godt i det og bruge det, så det ikke bare står til pynt.

Hos Skumhuset lagerfører vi mange former for originale hynder til danske møbelklassikere. Hvad end du har brug for hynder til en tremmesofa fra Erik Jørgensen, gyngestol fra Børge Mogensen eller stol fra Wegner, så dækker vi dig ind.

Til hynderne bruger vi danskproduceret Oeko-Tex® Standard 100 skumgummi i høj kvalitet, som giver dig en god siddekomfort og lang levetid. Hos os kan du både finde hynder uden betræk samt hyndesæt med betræk til Wegner GE 290. På den måde kan du finde det, der passer bedst til dig i vores sortiment.

Supplér dit hyndekøb med møbelstof og boligtekstiler

Når du har valgt en hynde til dit møbel, skal den selvfølgelig også have et betræk, inden den kan tages i brug. Hos Skumhuset har vi et stort udvalg af forskellige møbelstoffer og boligtekstiler, som du kan bruge til at sy et betræk til dine hynder med. Har du ikke selv mulighed for at sy et betræk, kan vores systue hjælpe dig med det.

Du finder bl.a. vaskbare møbelstoffer i mange forskellige farver og materialer. Vi har både nedtonede farvenuancer og pangfarver i bomuld, fløjl og polyester, så du kan finde den farve og det materiale, der passer bedst ind i din indretning. Hvis du mere er til farverige mønstre med enten geometriske figurer eller blomstermotiver, så er det også noget, du finder hos os.

Vil du gerne have betræk i et mere eksklusivt stof til dine hynder, kan vi anbefale vores tekstiler fra Kvadrat. Kvadrat-tekstiler er meget slidstærke og derfor også meget holdbare. Det gør, at du kan bruge hynderne i mange år fremover, uden at du skal lave et nyt betræk til dem lige foreløbigt.

Skumhuset hjælper dig med at give designklassikerne nyt liv

Når du køber hynder og betræk hos Skumhuset, kan du være sikker på, at de opfylder vores høje standarder ift. kvalitet og holdbarhed. Skumhuset har mere end 50 års erfaring i at lave hynder, så vi står altid klar til at hjælpe dig med dit køb. Har du spørgsmål til vores udvalg af hynde til danske designermøbler eller tekstiler, må du ikke tøve med at kontakt os. Ring til os på tlf. +45 86 13 14 77, eller skriv til os på mail mail@skumhuset.dk, så vender vi hurtigst muligt tilbage.