Børne- og juniormadrasser på dine specialmål – Vælg selv skumtype (Pris afhænger af størrelse)

1.195,00DKK

2-5 hverdage

Mangler du en børne- eller juniormadras på mål? Bestil nemt din madras til børnesengen eller til juniorsengen i lige den størrelse du skal bruge!

Vælg mellem tre forskellige skumtyper der begge er perfekte til børnemadrasser.

Indtast dine mål og se prisen med det samme.

↓ Læs mere

Angiv dine mål

Børne- og juniormadrasser på dine specialmål – Vælg selv skumtype (Pris afhænger af størrelse)
1.195,00DKK Tilføj til kurv

1.195,00DKK

Børne- og juniormadrasser på dine specialmål

Bestil nemt en ny hverdagsmadras til børnesengen eller juniorsengen i lige de mål du ønsker. Vælg mellem vores tre meget populære kvaliteter koldskum HR32, waterlily-skum HR45 og hybridskum HY35.

Har du en gammel tremmeseng, en specialbygget seng i børneværelset, eller en seng der lige er lidt for kort til en standardmadras? Så kan du nemt bestille en madras der passer lige her. Indtast længde, bredde og tykkelse, vælg en skumtype og se prisen med det samme.

Hos Skumhuset skærer vi på præcis de mål du ønsker. Produktionen foregår i samme hus i Risskov ved Aarhus, hvor vores lille team af erfarne medarbejdere arbejder sammen for at sikre det bedst mulige resultat. Når din madras er færdig kan den sendes til dig – eller du kan afhente den gratis i butikken.

Børnemadrasser i skum i høj kvalitet – vælg koldskum, Waterlily-skum eller hybridskum

Børn og babyer tilbringer meget tid i sengen, og madrassen er derfor en vigtig del af dit barns trivsel og udvikling. Vi anbefaler koldskum (HR32), Waterlily-skum (HR45) og hybridskym (HY35) til børnemadrasser. Alle tre kvaliteter er yderst velegnede til børnemadrasser og juniormadrasser:

  • Børnemadrasser skal have en fasthed der gør at barnets rygsøjle ligger lige. Børns vægt egner sig rigtig godt til den lidt mere faste komfort man får fra en skummadras i koldskum eller Waterlily-skum, fremfor for eksempel en madras med fjedre.
  • En børnemadras skal være stabil og give god støtte til barnet, uden at blive for hård. Ved at vælge en børnemadras, babymadras eller juniormadras i den rigtige skumtype, opnår du at madrassen hverken er for blød eller for hård.
  • Børnemadrasser skal være fugtabsorberende, da børn afgiver meget fugt gennem ånde og hud når de sover. Vores børnemadrasser i enten koldskum eller Waterlily-skum er, blandt mange andre gode ting, både åndbare og svedtransporterende.  
  • Børnemadrasser skal SELVFØLGELIG være fri for alle skadelige kemikalier! Både koldskummet, Waterlily-skummet og hybridskummet overholder Oeko-tex standard 100, som stiller meget strenge krav til indholdet af skadelige stoffer. Oeko-tex standard 100 er din garanti for at din nye madras ikke indeholder skadelige eller hormonforstyrrende stoffer. Madrasserne lever selvfølgelig også op til REACH, EU’s kemikalielovgivning.
  • Madrasserne er fremstillet i Danmark under strenge kvalitets- og miljøkrav.
  • Høj kvalitet og lang holdbarhed.

Skal du vælge HR32, HR45 eller HY35?

Koldskum HR32/130N er vores mest populære skum til madrasser til mindre børn. HR32 er perfekt som baby- og børnemadras, da den har en rigtig god fasthed og støtte, uden at blive for hård for barnet. Madrassens fasthed er den samme hele vejen igennem, hvorfor den virker meget stabil at ligge på for mindre børn.

Waterlily-skum HR45/145N har lidt bedre affjedring og virker mere trykaflastende end koldskum, fordi den føles blødere på overfladen. Når mindre børn ligger på en Waterlily-madras vil madrassen stadig give en meget passende fasthed og støtte. Waterlily er særligt åndbart, og desuden fremstillet mest muligt miljøvenligt.

Hybridskum HR35/130N er kombinationen af de bedste egenskaber fra koldskum og polyetherskum. Den har en høj elasticitet og komfortniveau, samt aflaster og støtter mere end koldskum. Den er omfavnenede og former sig efter barnets krop. Hybridskum er åndbart og opleves ikke varm at ligge på.

Vedligeholdelse af din børnemadras i skum

Luft din madras ind imellem og hvis du selv kommer betræk på, så hold betrækket rent. Vi anbefaler at du støvsuger din madras hver gang du skifter sengetøj. På den måde fjerner du både husstøvmider, løse fibre og almindeligt støv.

Det er vigtigt at du vender og roterer din madras, da det forlænger skummets levetid at man ikke ligger præcis det samme sted altid. Vi anbefaler at dette gøres ca. hver 3 måned – roter så hovedenden bliver til fodenden, og vend så op bliver til ned.

For at undgå fugtproblemer, er det bedst for din børnemadras at ligge på en ventileret underlag, f.eks. lameller eller en plade med huller i.

Anden information

Vær opmærksom på at der ikke er fortrydelsesret for dette produkt, da det er en specialfremstillet vare.

Varen sendes uden betræk. Ønskes betræk, kan du i stedet bestille her.

Bemærk venligst også, at det ikke er muligt at bestille madrasser med indhak og/eller skæve vinkler via denne side. Ønsker du et tilbud på sådan en madras, kontakt os da venligst på mail@skumhuset.dk eller send din forespørgsel her. Så sender vi et uforpligtende tilbud og pris på din madras.

Yderligere information

Vægt 3 kg
Konfigurator: Kvalitet

Hybridskum HY35/130N (Oeko-tex), Koldskum HR32/130N (Oeko-tex), Waterlilyskum HR45/145N (Oeko-tex)

Filter: Betræk

Uden betræk