Sheltermadras på mål – Vælg betræk (Pris afhænger af dine valg)
3.995,00kr. Tilføj til kurv

Sheltermadras på mål – Vælg betræk (Pris afhænger af dine valg)

3.995,00kr.

7 uger

OBS. forlænget leveringstid grundet ferie. LÆS MERE HER.

Bestil nemt og hurtigt din nye sheltermadras på dine mål og med dit valg af betræk.

1. Indtast de mål du ønsker at madrassen skal være. 

2. Vælg det stof du ønsker til betrækket. Er du i tvivl, så kontakt os for at få tilsendt et par stofprøver.  

Se prisen med det samme, og bestil din nye sheltermadras!

OBS! Vælger du et mønstret/stribet stof som betræk, vil stribernes/mønsterets retning afhænge af hyndens/madrassens mål. Kontakt os endelig for at spørge til retningen på et specifikt betræk.

Vær opmærksom på at der ikke er fortrydelsesret for dette produkt, da det er en specialfremstillet vare.

↓ Læs mere

Angiv mål

Angiv dine mål


Vælg symetode

Almindelig syning

Vælg betræk

Cecilie - udendørsstof
100% akryl/dralon. Skønt stof til havehynderne. OEKO-TEX® og slidstærkt. Vær opmærksom på at det ikke er muligt at vælge stribernes retning! Vedligeholdelse: kan maskinvaskes ved 40 grader. Se alt Cecilie.
Cecilie - farve 308 - rød
Cecilie - farve 310 - sort
Cecilie - farve 316 - lysegrå
Cecilie - farve 323 - blå
Cecilie - farve 333 - mørkeblå
Cecilie - farve 336 - mørkegrå
Cecilie - farve 508 - rød/hvid
Cecilie - farve 510 - sort/hvid
Cecilie - farve 523 - blå/hvid
Cecilie - farve 533 - mørkeblå/hvid
Dralon til udendørshynder
Dralon - Blomster på lys baggrund
Dralon - Grønne blade – MIDLERTIDIGT UDSOLGT
Dralon - Insekter
Dralon - orange
Dralon - Palmer
Dralon - papegøjer og tukaner
Dralon - Romantiske blomster
Dralon - Vilde blomster
Pacific Outdoor - udendørsstof
90% polyester, 10% polyethen. Slidstærkt, vandtæt og lysægte udendørsstof til havehynder. Vedligeholdelse: kan vaskes ved 40 grader, kan aftørres. Se stoffet her.
Pacific Outdoor – Havehyndestof – Fv. 5470 - Aqua
Pacific Outdoor – Havehyndestof – Fv. 5991 – Safirblå
Pacific Outdoor – Havehyndestof – Fv. 7006 – Mørkegrå
Pacific Outdoor – Havehyndestof – Fv. 7007 – Mellemgrå
Pacific Outdoor – Havehyndestof – Fv. 7211 – Lysegrå
Pacific Outdoor – Havehyndestof – Fv. 8008 – Beige
Pacific Outdoor – Havehyndestof – Fv. 6422 – Olivengrøn
Patio fra Kvadrat
Patio fra Kvadrat – Fv. 170 – Grå
Patio fra Kvadrat – Fv. 650 – Lilla
Patio fra Kvadrat – Fv. 760 – Blå
Pro fra Kvadrat - kunststof
100% trevira. Slidstærkt og vandafvisende kunststof. Udendørsegnet. Vedligeholdelse: kan maskinvaskes ved 60 grader. Se alt Pro.
Pro 2 fra Kvadrat – Fv. 274
Pro 2 fra Kvadrat – Fv. 353
Pro 3 fra Kvadrat – Fv. 144
Pro 3 fra Kvadrat – Fv. 184
Pro 3 fra Kvadrat – Fv. 774
Pro fra Kvadrat - Fv. 123
Pro fra Kvadrat - Fv. 823
Revive fra Kvadrat - udendørsstof
100% genanvendt polyester. Slidstærkt og udendørsegnet møbelstof. 2. sortering. Vedligeholdelse: kan vaskes ved 60 grader. Se Revive.
Revive farve 153
Revive farve 433
Revive farve 773

3.995,00kr.

Afsendes indenfor 8 uger

Sheltermadras på specialmål

Her kan du bestille en madras på specialmål til din shelter. Få en komfortabel madras til shelteren i lige den størrelse du skal bruge!

Om skum til din sheltermadras på mål

Sheltermadrasser på mål laves i kvaliteten polyetherskum RP30 / 170 Newton, som er en fast og let kvalitet, som bliver blødere med brug. Kvaliteten er mere holdbar i et fugtigt miljø end for eksempel koldskum vil være, og derfor et oplagt valg til madrasser der skal bruges udendørs.

RP30 vil føles blød at ligge på ved helt tynde madrasser, hvor man synker mere ned i skummet, og vil føles mere fast, jo tykkere madrassen bliver. Vi anbefaler i udgangspunktet en tykkelse på ca. 9-12 cm til madrasser man ønsker at kunne sove komfortabelt på.

Tykkelsen har betydning for hvor blød eller fast en skummadras føles. Jo tykkere en madras du vælger, jo fastere vil den tilsvarende føles at sidde og ligge på.

RP30 er selvfølgelig, som alt vores skum, dansk fremstillet, Oeko-tex certificeret og fri for alle skadelige kemikalier.

Vi anbefaler, at madrasser med en længde på over 240 cm deles i mindst to kortere madrasser, da betræk vil sidde pænere og strammere på en kortere madras. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Vær opmærksom på at der ved en længde på over 200 cm kan forekomme en ikke-mærkbar sammenlimning af skummet.

Danskproduceret kvalitetsprodukt

Din sheltermadras på mål fremstilles på bestilling, på Skumhusets egen lokale fabrik og systue i Risskov, af medarbejdere med mange års erfaring.

Alt vores skum produceres i Danmark, og alt betræk du kan vælge er slidstærke materialer i høj kvalitet, beregnet til at kunne tåle meget lys og fugt.

Om syning af betrækket

På grund af den bredde stofferne produceres i, kan der forekomme en sammensyning på overfladen på din madras, ved en madrasbredde på over 130-135 cm.

Vær opmærksom på symetoden almindelig syning: Ved madrasser bredere end 50 cm vil der typisk forekomme en sammensyning på forkanten/tykkelsen af madrassen. Det afgøres af stoffets bredde og dine præcise mål. Kontakt os ved spørgsmål.

Der placeres en lynlås på en af de længste sider af madrassen.

Vælg det rigtige betræk til din sheltermadras!

Find det betræk der passer bedst til dig! Alle stoftyper du kan vælge her, er fremstillet til at kunne tåle sollys, fugt og slid, og er holdbare og nemme at rengøre.

Vær opmærksom på betrækkene aldrig kan blive 100% vandtætte da der kan komme fugt ind ved syninger og lynlås! Det anbefales at tage madrassen ind hvis det regner meget.

Når du vælger farve, vær opmærksom på at farver kan se forskellige ud fra skærm til skærm. Bestil stofprøver, hvis du er i tvivl.

OBS! Vælger du et mønstret/stribet stof som betræk, vil stribernes/mønsterets retning afhænge af madrassens mål. Kontakt os for at spørge til specifikke betræk.

Vedligeholdelse af skummadrasser med betræk

Vi anbefaler at skummadrasser vendes og roteres jævnligt, da det forlænger skummets holdbarhed, så din madras på mål bevarer sin fasthed og komfort i mange år frem. Betrækket er ens på begge sider, så madrassen netop er nem at vende.

Det anbefales at tage skummadrasser ind ved kraftige regnbyger. Har din sheltermadras ligget ude i regnen kan det være en fordel at tage betrækket af, for at lade skummet tørre helt.

Hold betrækket på din madras rent. Støvsug betrækket for at holde det pænt og frit for støv, og dermed mere allergivenligt. Betræk kan tørres over med en opvredet klud eller vaskes i vaskemaskinen (se også information for de enkelte tekstiler).

Anden information

Vær opmærksom på at der ikke er fortrydelsesret for dette produkt, da det er en specialfremstillet vare.

Bemærk venligst også, at det ikke er muligt at bestille madrasser med indhak og/eller skæve vinkler via denne side. Ønsker du et tilbud på en madras efter skabelon, kontakt os da venligst på mail@skumhuset.dk eller send din forespørgsel her: Specialordrer. Så sender vi et uforpligtende tilbud og pris på din madras.

Yderligere information

Filter: Betræk

Med betræk