Topmadrasser

Topmadrasser. Topmadrasser i skum findes i et væld af kvaliteter, så der er noget for enhver smag. Hos Skumhuset kan du finde topmadrasser i skum til lige netop dit behov. Vi har topmadrasser i koldskum i både blød, medium og fast, topmadrasser i waterlilyskum, hvis du ønsker en madras med trykaflastende egenskaber, eller topmadrasser i hypersoft vaffelskum eller memoryskum, som former sig om kroppen når du ligger på den – så der er noget for enhver smag, uanset om du har behov for en fast eller en blød topmadras. Alle vores topmadrasser er naturligvis Oeko-Tex® Standard 100-certificeret og fri for gift og skadelige stoffer, og desuden produceret i Danmark.

↓ Læs mere
Show Filters

Viser alle 5 resultater

Vælg den rigtige topmadras.

Hvilken topmadras skal du vælge? Hvilken topmadras, der er den bedste til lige netop dig, er et spørgsmål om, hvad du personligt foretrækker at ligge på.

Hvis du ønsker en blødere topmadras kan du for eksempel vælge vores vaffelskum topmadras eller topmadras i koldskum 32 kg.

Vores topmadras i Waterlily kan også opleves som blød, og kan være et godt valg, hvis du ønsker en topmadras med trykaflastende egenskaber. Det samme kan memoryskum/viscoelastisk skum, som former sig efter kroppen når du ligger på den.

Koldskum 36 kg bliver en god medium fast topmadras, som vi oplever at mange er tilfredse med, hvis de ikke har nogle særlige krav eller behov i forhold til deres topmadras.

Har du brug for en fast topmadras, kan du overveje vores topmadrasser i 50 kg koldskum.

Besøg butikken i Risskov for vejledning og mærk på vores forskellige kvaliteter, så du kan finde den helt rigtige topmadras for dig.