Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Oeko-tex & danskproduceret skum

Danske møbelklassikere

Skal designerstolen fra Wegner eller Børge Mogensen-sofaen have nye hynder? Trænger skummet til udskiftning, eller vil du bare gerne friske stuen op med en ny farve? Uanset hvad, er du landet det helt rette sted.

Hos Skumhuset fører vi originale hynder til en række af de klassiske, danske designermøbler. Alle hynder er danskproducerede og i topkvalitet, i økotex skum fri for alle skadelige kemikalier, men med høj komfort, bæreevne, og lang levetid. Få glæde af din stol eller sofa i mange år fremover!

Vælg om du ønsker at købe nye skumhynder uden betræk, eller bestille en færdig løsning med betræk blandt de mange forskellige valgmuligheder vi har på webshoppen. Har du særlige ønsker til et betræk du ikke lige kan finde, så kontakt os. Vores syersker hjælper selvfølgelig også gerne, hvis det kun er betrækkene du ønsker at skifte ud.

I udvalget finder du bl.a. hynder til Børge Mogensens tremmesofa, Wegner GE290 og GE375, Farstrup-gyngestolen, Erik Jørgensens tremmesofa J148 og mange flere.

Finder du ikke din møbelklassiker her på siden, så send endelig en mail til mail@skumhuset.dk. Skulle det være et møbel vi ikke fører hynder til som standard, så hjælper vores produktion meget gerne med en løsning alligevel.