Foldemadrasser

Foldemadrasser i luksuskvalitet.

Den velkendte praktiske foldemadras, med luksusskum med mange års holdbarhed og fantastisk komfort. Brug en foldemadras til en alsidig hyggekrog på børneværelset, ekstra plads at slænge sig på i stuen, eller som en rummelig og komfortabel gæsteseng, der til hverdag kan bruges som en skøn puf. Foldemadrassen er ideel hvis du har få kvadratmeter eller ønsker en fleksibel indretning.

Få en unik foldemadras, der passer til dig og dit hjem! Find kreative foldemadrasser i forskellige former og størrelser og vælg det lige betræk du ønsker, blandt et stort udvalg i forskellige farver og materialer.

Skumhusets foldemadrasser laves i en skumkvalitet du ikke synker igennem, når du sidder eller ligger på madrassen. Koldskumskvaliteterne HR36 og HR50 bevarer fastheden længe, så du ikke føler at madrassen bliver flad. Høj komfort for både børn og voksne.

Skumhusets foldemadrasser er fremstillet i Oeko-tex certificeret skum, som er garanteret fri for alle skadelige og hormonforstyrrende stoffer, så du roligt kan lade dine børn lege og dine gæster sove på madrasserne.

Show Filters

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater