Skumruller/skumplader - standardmål

Skumruller / skumplader i standardmål

Her finder du vores udvalg af ruller/plader i polyetherskum og koldskum i forskellige størrelser. Find den bredde, tykkelse og kvalitet som passer bedst til dit projekt.

Her er skum til både indretningsprojekter som hynder, sengegavle, polstring af stolesæder, ryglæn og diverse hobbyprojekter.

Skal du f.eks. polstre dine spisestuestole om eller sy en bænkhynde, anbefaler vi de blå koldskumsplader i HR50/270N, som er en meget fast og holdbar møbelkvalitet.

Har du brug for et blødere stykke skum til f.eks. et hobbyprojekt, en babynest eller en sengegavl, kan du med fordel bruge de hvide plader i polyetherskum RP25.

Alle vores skumruller er certificeret med Oeko-Tex® Standard 100, så du slipper for at bekymre dig om skadelige stoffer.

Show Filters

Viser alle 19 resultater

Viser alle 19 resultater

Er der andet vi kan hjælpe med?

Måske mangler du også stof til betrækket på dine stole, din sengegavl eller din bænkhynde? Så har Skumhuset et kæmpe udvalg af boligtekstiler, som du kan kigge på.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af skumruller, vil vi hos Skumhuset meget gerne hjælpe dig. Vi har 50 års erfaring og er specialister på området, så du kan være helt sikker på at få kyndig vejledning hos os.  Kontakt os på tlf. 86131477 eller skriv til mail@skumhuset.dk.