Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Oeko-tex & danskproduceret skum

Nyt fyld til dine gamle læderhynder!

Har du en gammel lædersofa hvor hynderne efterhånden er blevet lidt flade? Vidste du at Skumhuset kan lave nyt fyld til dine gamle hynder? 

Vi hjælper selvfølgelig, hvis puderne i din lædersofa er blevet flade og du ikke længere sidder godt. Til læderhynder anbefaler vi at de nye hynder laves af en skumkerne i en passende fasthed, som monteres med et lag fibervat udenom skummet. Vattet giver et lidt rundere udtryk, som ofte er mere i tråd med de puder mange lædersofaer er født med, og gør desuden at læderet sidder pænt på de nye hynder.

Vores dygtige medarbejder i produktionen tilpasser skum og fibervat nøjagtigt til dine betræk, så stof eller læder bliver spændt smukt ud på de nye hynder, og din sofa ser ud som ny igen. I forretningen hjælper vi med at finde den rigtige skumkvalitet, så du igen sidder godt i din yndlingssofa! 

Kom forbi med dine hynder og lad os hjælpe med at give din lædersofa nyt liv!

Vi skal bruge både betrækket og den eksisterende indmad/pude eller hynde. Har du flere ens hynder, behøver vi kun låne en. Der er typisk et par ugers ventetid, så overvej hvornår du kan undvære en hynde. Du kan selvfølgelig altid kontakte os for en specifik aftale.

Husk at der skal være lynlås i betrækket, da vi ikke sprætter op og syr sammen igen.

Vi finder den bedste løsning med en velegnet skumkvalitet til dine nye hynder, med udgangspunkt i netop din sofa. Det er hyndens tykkelse, samt dine præferencer, som er med til at bestemme hvilken skumkvalitet der skal bruges.

Få en pris på nye hynder til din lædersofa

Kontakt os på mail@skumhuset.dk – oplys mål inkl. ca. tykkelse og vedhæft billede af den eller de hynder du ønsker nyt fyld til. Så kan vi oplyse en ca. pris for projektet. Eller kom forbi med hynden/hynderne for den bedst mulige vejledning.

Find vej til Skumhusets butik.