Udendørshynder og madrasser på dine mål – med betræk efter dit ønske (Pris afhænger af dine valg)

1.798,00DKK

max. 10 uger

Bestil nemt netop de mål du skal bruge til havehynder, loungemøbler, en udendørs bænk eller sofa eller andre udendørs siddepladser.

1. Indtast de mål du ønsker hynden eller madrassen skal være. 

2. Vælg den syning du foretrækker (se mere her).  

3. Vælg det stof du ønsker til betrækket. Er du i tvivl, så kontakt os for at få tilsendt et par stofprøver.  

Se prisen med det samme, og bestil din nye havehynde eller udendørsmadras!

OBS! Vælger du et mønstret/stribet stof som betræk, vil stribernes/mønsterets retning afhænge af hyndens/madrassens mål. Kontakt os endelig for at spørge til retningen på et specifikt betræk.

↓ Læs mere

Angiv dine mål

Udendørshynder og madrasser på dine mål – med betræk efter dit ønske (Pris afhænger af dine valg)
1.798,00DKK Tilføj til kurv

Symetode

Almindelig syning
Syning med belægning
Cecilie
100% akryl / dralon. Vaskbart ved 40 grader. Skønt stof til havehynderne. Oeko-tex og slidstærkt. Vær opmærksom på at det ikke er muligt at vælge stribernes retning! Se stoffet her.
Cecilie - blå/hvide striber
Cecilie - lys grå
Cecilie - mørk grå
Cecilie - mørkeblå
Cecilie - mørkeblå/hvide striber
Cecilie - røde/hvide striber
Cecilie - sort
Cecilie - sorte/hvide striber
Udendørsstof med print
Dralon med print til udendørshynder/havehynder. 100% akryl /dralon. Maskinvask på 30 grader. Nemt at tørre af. Oeko-tex standard 100. Vær opmærksom på at det ikke er muligt at vælge mønsterets retning! Se stoffet her.
Dekorativ dralon - blå papegøjer og tukaner
Dekorativ dralon - blomster og blade
Dekorativ dralon - blomster på lys baggrund
Dekorativ dralon - grønne blade
Udendørsstof - diverse
Udendørstekstiler egnede til havehynder. Diverse kunstmaterialer med god slidstyrke og lysægthed. Vær opmærksom på at det ikke er muligt at vælge stribernes retning! Se Dralon - orange her - Se havehyndestof med striber her - Se Patio her.
Dralon - orange
Havehyndestof i polyester - blå/natur striber
Havehyndestof i polyester - grå/rosa striber
Havehyndestof i polyester - rosa striber
Patio farve 170
Patio farve 650
Patio farve 760
Memory fra Kvadrat
Slidstærkt møbelstof med meget høj lysægthed, egnet til udendørs møbler, hynder og puder. 100% Trevira CS. Vaskbart ved 60 grader. 2. sortering (kan have mindre vævefejl). Se stoffet her.
Memory fra Kvadrat - lys brun/grøn
Memory fra Kvadrat - sort/mørk blå
Pacific Outdoor
90% polyester, 10% polyethen. Vaskbart ved 40 grader. Slidstærkt, vandtæt og lysægte udendørsstof til havehynder. Se stoffet her.
Pacific Outdoor - aqua
Pacific Outdoor - lys grå
Pacific Outdoor - mellemgrå
Pacific Outdoor - mørk grå
Pacific Outdoor - safirblå
Pacific Outdoor - sandfarvet
Plot fra Kvadrat
Slidstærkt og hurtigttørrende tekstil med høj lysægthed til udendørs møbler, hynder og puder. 100% Trevira CS. Vaskbart ved 30 grader. 2. sortering (kan have mindre vævefejl). Se stoffet her.
Plot fra Kvadrat - neonpink
Plot fra Kvadrat farve 443
Primus fra Kvadrat
Slidstærkt og vandafvisende tekstil med høj lysægthed til udendørs møbler, hynder og puder. 100% Trevira CS. Vaskbart ved 60 grader. 2. sortering (kan have mindre vævefejl). Se stoffet her.
Primus - army/grå
Primus - brændt orange
Primus - mørk brændt orange
Primus - varm gul
Primus farve 610
Revive fra Kvadrat
Slidstærkt og udendørsegnet møbelstof i 100% genanvendt polyester. 2. sortering (kan have mindre vævefejl). Vaskbart ved 60 grader. Se stoffet her.
Revive farve 183
Revive farve 223
Revive farve 383
Revive farve 423
Revive farve 433
Revive farve 453
Revive farve 663
Revive farve 773
Revive farve 923

1.798,00DKK

Afsendes indenfor 8 uger

Udendørshynder – havehynder – loungehynder

Udendørshynder på specialmål

Udendørshynder på mål er siden, hvor du kan bestille hynder på specialmål til udendørsmøbler og loungeområder, til haven, altanen eller terrassen, til havehynder, solseng, havebænk eller havesofa. Har du en specialbygget havebænk eller sofa med skæve mål, eller er det tid til at udskifte dine nuværende havehynder? Så kan du bestille udendørshynder og udendørsmadrasser i lige netop de mål du skal bruge på denne side.

Få hynder på specialmål til for eksempel solsengen eller din havesofa. Har du også et projekt som ikke lige passer med en standardhynde, så kan du nemt bestille på lige det mål du skal bruge her på siden.

Skum til udendørshynder

Udendørshynder på mål laves i kvaliteten RP30 / 170 Newton, som er en fast og let kvalitet, som bliver blødere med brug. Kvaliteten har en anden cellestruktur end for eksempel koldskum, så den har lettere ved at komme af med fugt og dermed er mere holdbar i et fugtigt klima – perfekt til det danske sommervejr.

RP30 vil føles blød at sidde på ved helt tynde hynder, hvor man synker mere ned i skummet, og vil føles mere fast, jo tykkere hynden bliver.

RP30 er selvfølgelig, som alt vores skum, Oeko-tex og fri for alle skadelige kemikalier.

Pas godt på dine udendørshynder på mål og hav glæde af dem i længere tid

Skumhynder holder deres fasthed markant længere, hvis man vender og roterer hynderne med jævne mellemrum – så kan du have glæde af dine nye udendørshynder i længere tid.

Det anbefales at tage skumhynderne ind i tørvejr ved meget regn.

Vær opmærksom på at der ved en længde på over 200 cm kan forekomme en ikke-mærkbar sammenlimning af skummet.

OBS. Vi anbefaler, at madrasser med en længde på over 240 cm deles i mindst to kortere hynder, da betræk vil sidde pænere og strammere på en kortere hynde. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Danskproduceret kvalitetsprodukt lavet specielt til dig

Din nye madras eller hynde sys på bestilling af en af vores egne syersker på Skumhusets fabrik i Risskov. Hver bestilling tilpasses – i den rækkefølge de kommer ind – nøjagtigt efter kundens mål og ønsker til betræk.

Når din unikke bestilling er klar til dig får du selvfølgelig straks besked, og din bestilling afsendes eller kan afhentes i butikken i Risskov.

Vær opmærksom på at der ikke er returret for dette produkt, da det er en specialfremstillet vare.

Bemærk venligst at det ikke er muligt at bestille madrasser med indhak og/eller skæve vinkler via denne side. Ønsker du et tilbud på sådan en hynde, kontakt os da venligst på mail@skumhuset.dk eller send din forespørgsel her: Specialordrer. Så sender vi et uforpligtende tilbud og pris på din madras.

På grund af den bredde stofferne væves i, kan der forekomme en sammensyning på overfladen på din madras, hvis målet på madrassens smalleste led overstiger 130-135 cm.

Der placeres en lynlås på en af de lange sider af madrassen, eller ved meget store madrasser, eventuelt på både en lang og en kort side.

Vælg det rigtige betræk

Find det betræk der passer bedst til dig! Alle stoftyper du kan vælge her, er fremstillet til at kunne tåle sollys, fugt og slid, og er holdbare og nemme at rengøre.

Vær opmærksom på betrækkene aldrig kan blive 100% vandtætte da der kan komme fugt ind ved syninger og lynlås! Det anbefales at tage hynderne ind hvis det regner meget.

Når du vælger farve, vær opmærksom på at farver kan se forskellige ud fra skærm til skærm. Bestil stofprøver, hvis du er i tvivl.

OBS! Vælger du et mønstret/stribet stof som betræk, vil stribernes/mønsterets retning afhænge af hyndens/madrassens mål. Kontakt os for at spørge til specifikke betræk.

Pas godt på dine hynder – vedligeholdelse og rengøring

Vi anbefaler at madrasser eller hynder vendes og roteres jævnligt, da det forlænger skummets holdbarhed, så din madras eller hynde på mål bevarer sin fasthed og komfort i længere tid. Betrækket er ens på begge sider, så madrassen/hynden netop er vendbar.

Har dine hynder ligget ude i regnen kan det være en fordel at tage betrækkene af skummet og lade det tørre helt.

Hold betrækket på din madras rent. Betræk kan tørres over med en opvredet klud med varmt vand for at fjerne støv og snavs, eller vaskes/sendes til rens efter behov.

Yderligere information

Filter: Betræk

Med betræk