Madrasser på mål – med betræk efter dit ønske

100,00DKK

Bestil nemt en madras på dine unikke specialmål til for eksempel daybed, karnap eller sofa. 1. Vælg skumkvalitet – blød, medium eller fast.  2. Indtast de mål du ønsker madrassen skal være.  3. Vælg den syning du foretrækker (se mere her).  4. Vælg det stof du ønsker til betrækket. Er du i tvivl, så kontakt os for at få tilsendt et par gratis stofprøver.  Se prisen med det samme, og bestil din unikke madras!

↓ Læs mere

Angiv dine mål

Velegnet til fx. babymadrasser og børnemadrasser.

Vælg symetode

Almindelig syning
Syning med belægning
Madrasser på mål – med betræk efter dit ønske

Betræk


Vælg betræk

Din pris: 

100,00DKK

Madrasser på dine unikke mål

Madrasser på mål

Få en pris på en madras på specialmål. Her kan du bestille en skummadras med betræk, på lige netop dine mål. Indtast de mål du ønsker din madras skal være, og vælg det betræk der passer bedst i dit hjem og din stil – så får du med det samme en pris på din unikke madras på mål.

Madrassen produceres i en luksuskvalitet dansk produceret Øko-Tex certificeret skum og du kan vælge den kvalitet som passer bedst til dine behov. Vælg mellem blød, medium eller fast, alt efter hvilken type madras du ønsker dig.

Vælg den rigtige type madras

Vælg mellem fire skumtyper i luksuskvalitet. Alle kvaliteter har en lang levetid og er økotex certificeret og dermed garanteret fri for skadelige og hormonforstyrrende stoffer.

  • HR32 / 130 newton – koldskum – opleves typisk som en blød madras
  • Waterlily – opleves typisk som en blød til medium fast madras
  • HR36 / 150 newton – koldskum – opleves typisk som en medium fast til fast madras
  • HR50 / 200 newton – koldskum – opleves typisk som en fast madras

Tykkelsen har betydning for hvor blød eller fast en skummadras føles. Jo tykkere en madras du vælger, jo fastere vil den tilsvarende føles at sidde og ligge på.

Dansk produceret kvalitetsprodukt

Din unikke madras sys på bestilling af en af vores egne syersker på Skumhusets fabrik i Risskov. Der kan være ventetid da systuen har mange ordrer, og hver bestilling tilpasses nøjagtigt efter dine mål og ønsker til betræk.

Der kan være op til 4-6 ugers produktionstid.

Vær opmærksom på at der ikke er returret på dette produkt.

Bemærk venligst at det ikke er muligt at bestille madrasser med indhak og/eller skæve vinkler via denne side. Ønsker du et tilbud på sådan en hynde, kontakt os da venligst på mail@skumhuset.dk eller send din forespørgsel her: Specialordrer. Så sender vi et uforpligtende tilbud og pris på din madras.

På grund af den bredde stofferne produceres i, kan der forekomme en sammensyning på overfladen på din madras, ved en madrasbredde på over 130-135 cm.

Vælg det rigtige betræk til din alkovehynde.

Find den stoftype der passer bedst til din stil og dine behov.

Er i for eksempel en børnefamilie der har brug for at kunne vaske betrækket, så kig på de vaskbare kunststoffer og bomuld. Ønsker du dig en madras med et helt særligt betræk, så tjek vores møbelstof fra Kvadrat, og se hvilke spændende tekstiler vi har hjemme i øjeblikket.

Når du vælger farve, vær opmærksom på at farver kan se forskellige ud fra skærm til skærm. Bestil gratis stofprøver, hvis du er i tvivl.

Pas godt på din unikke madras på mål. Sådan vedligeholder du din skummadras med betræk. 

Vi anbefaler at madrassen vendes og roteres jævnligt, da det forlænger skummets holdbarhed, så din madras på mål bevarer sin fasthed og komfort i mange år frem.

Hold betrækket på din madras rent. Støvsug betrækket ind imellem for at holde det pænt og frit for støv, og dermed mere allergivenligt. Betræk kan tørres over med en opvredet klud med varmt vand for at fjerne støv og snavs, eller vaskes/sendes til rens efter behov.

Yderligere information

Filter: Betræk

Med betræk