Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Danskproduceret skum - Oeko-tex

Galleri

Skumhuset har mere end 50 års erfaring i at levere specialdesignede løsninger til vores kunder, som passer til deres behov og boligindretning. Vi har egen fabrik, hvor vi klarer tilskæringen af kvalitetsskum, såsom koldskum og waterlilyskum. Vi kan hjælpe med en bred vifte af specialopgaver indenfor hynder og madrasser til blandt andet daybeds, alkover, bænke, specialbyggede sofaer, karnapper og stole.

Vi skærer skummet efter dine unikke mål, eller efter den skabelon, som du har sendt til os, så du får det, som du gerne vil have det. Vores systue kan sy betræk til din nye hynde eller madras i stof fra vores kæmpe udvalg af møbelstof – vælg lige præcis den farve og stil, som passer ind i dit hjem.

Nedenunder kan du se et lille udsnit af de opgaver, som vi har været med til at løse for vores kunder – private såvel som erhverv. Der er alt fra pallesofaer og daybedhynder til sengegavle og foldemadrasser, så tag endelig et kig på vores galleri og bliv inspireret. Du er meget velkommen til at kontakte os eller besøge vores butik i Risskov ved Århus, hvis du ønsker en personlig vejledning.

Klik her: Få uforpligtende tilbud på hynder/madrasser med betræk

Velourpuf med dyr og jungle
Hyndesæt Wegner ge 290 betrukket i Hallingdal
Skumgummimadras som legehjørne
Luksus pallehynder