Skip to main content

Topmadras

Topmadrasser

Her på siden finder du vores udvalg af topmadrasser, som sikrer dig uovertruffen komfort, hver gang du lægger dig i sengen, sofaen, eller hvor end topmadrassen skal placeres. Hos Skumhuset kan du både få topmadrasser i koldskum, memory foam og waterlilyskum, alt efter hvad du foretrækker. Topmadrasserne fås i forskellige tykkelser og kg, så ingen, uanset projekt, bliver snydt for komforten.

Gå på opdagelse i vores udvalg af topmadrasser nedenfor. Vær dog opmærksom på, at flere af vores topmadrasser ikke er lagerførte produkter hos os, men de skal derimod først skæres ud, når du bestiller dem. Alle vores topmadrasser er naturligvis Oeko-Tex® Standard 100-certificeret, så du kan købe en madras og lade dig flade ud med god samvittighed og ro i maven. 

Køb en topmadras af koldskum, waterlilyskum eller memory foam her

Er du på udkig efter en koldskummadras, har du rig mulighed for at finde den rette hos Skumhuset. Vi tilbyder både madrasser, der er 3 og 5 cm i tykkelsen, så du kan vælge den, du foretrækker. Topmadrasserne i koldskum spænder kilomæssigt fra 32 til 50 kg. Derfor kan du med andre ord også få topmadrasser i flere forskellige længder. Du har selv mulighed for at vælge din ønskede bredde. Vi har ligeledes en topmadras i vaffelskum, og denne er også lavet af koldskum, men en mellemhård en af slagsen. En topmadras i koldskum vil uden tvivl være et hit hos enhver – for hvem kan modstå en dejlig komfort?

Her på siden finder du også topmadrasser af waterlilyskum i både 3 og 5 cm’s tykkelse. Madrasserne er i luksuskvalitet og trykaflastende, hvilket giver dig en behagelig komfort. Med en madras af waterlilyskum har du også mulighed for at vælge den ønskede bredde. Endelig forhandler vi en topmadras i memory foam med en tykkelse på 5 cm, som er et rigtig godt alternativ til traditionelle topmadrasser. En madras af memory foam tilpasser sig efter din krop, så du kan sove helt ekstraordinært.

Skumhuset hjælper dig med skum til dit projekt

Udover lækre og bløde topmadrasser tilbyder vi hos Skumhuset også andet skum i et væld af afskygninger. Se bare vores puffer og cylindere, hobbyskum, skumruller i standardmål og meget mere. En ting er sikkert – leder du efter skum til et kreativt projekt eller som den helt perfekte madras, så skal du kigge nærmere hos Skumhuset. Vi forhandler også diverse tekstiler som voksduge og boligtekstiler samt kunstlæder, hvis du står og mangler det.

Ring gerne til os på tlf. +45 86 13 14 77 eller skriv til vores på mail@skumhuset.dk, hvis du har spørgsmål til vores brede udvalg af topmadrasser. Vi står til rådighed og vil meget gerne hjælpe dig. Vi har mere end 50 års erfaring i branchen og er specialister inden for vores fag, så vi kan helt sikkert finde en løsning til dig.