Skip to main content

Topmadrasser

Topmadrasser

Her på siden finder du vores udvalg af kvalitetstopmadrasser. Hos Skumhuset kan du både få topmadrasser i flere forskellige slags skum – koldskum, waterlilyskum, memoryskum eller vaffelskum – så der er noget for enhver smag, uanset om du har brug for en fast eller en blød topmadras. 

Er du i tvivl om hvor du skal starte og hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at ringe til os på 86131477 for vejledning. Den bedste måde at finde den helt rigtige madras på er dog at besøge vores forretning i Risskov ved Aarhus, hvor du har mulighed for at prøve vores forskellige madrastyper, så du selv kan mærke efter hvad du synes er allermest behageligt.

Gå på opdagelse i vores udvalg af topmadrasser nedenfor. Alle vores topmadrasser er naturligvis Oeko-Tex® Standard 100-certificeret og fri for gift og skadelige stoffer, og desuden produceret i Danmark.

Vær opmærksom på, at flere af vores topmadrasser ikke lagerføres i de angivne størrelser, men skæres ud, når du bestiller dem.

Topmadras i koldskum, waterlilyskum, vaffelskum eller memoryskum

Hos Skumhuset har vi flere forskellige slags topmadrasser. Er du på udkig efter en god, komfortabel koldskummadras, findes den i flere fastheder – blød (32 kg), medium (36 kg) og fast (50 kg). Derudover har topmadrasser i waterlilyskum, som har en blødere overflade og en trykaflastende egenskab. Endelig forhandler vi også hypersoft vaffelskum, og en enkelt type memoryskum, som former sig efter din krop. Alle slags topmadras fås som standard i en længde på 200 cm og flere forskellige bredder.

Læs mere om de forskellige kvaliteter på siderne her, og tøv ikke med at sende eventuelle spørgsmål til mail@skumhuset.dk for personlig vejledning.