Hobbyskum og gør-det-selv

Hobbyskum. Står du og mangler hobbyskum og andet tilbehør til dit gør-det-selv-projekt? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Skumhuset kan du få et bredt udvalg af hobbyskum i flere kvaliteter, bredder og tykkelser, så du kan være sikker på at finde lige det skum, der passer til dit kreative projekt. Du kan naturligvis også finde alt andet tilbehør, du har brug for til dit projekt her på siden.

Gå på opdagelse i vores store sortiment af alt til hobby og se, hvad du ikke kan undvære til dit projekt. Hvis vi ikke har det, du står og mangler, er du velkommen til at kontakte os – så kan vi hjælpe dig med at komme i mål med dit projekt!

Show Filters

Viser 1–40 af 108 resultater

Viser 1–40 af 108 resultater

Skumgummiplader og redskaber til dit kreative projekt

Det er ikke altid let at overskue, hvad man har brug for af remedier til sit projekt. Derfor har vi hos Skumhuset samlet alt det, du behøver til et kreativt projekt. Hvad end du skal polstre møbler, gøre en bænk komfortabel med skum eller sy betræk til møbler, så har vi værktøjet og materialerne til dig!

Få skumgummi i metermål til bl.a. stolesæder her

Her på siden kan du få skumgummiruller i koldskum i varierende størrelser, som er et rigtig godt køb til gør-det-selv-projekter! Koldskum holder i lang tid og er derfor velegnet til f.eks. sofaer, der bruges dagligt. Vi har også skumgummiruller i polyetherskum, som er et fast skum, der bliver blødere og blødere ved brug. Du kan også vælge skumplader af granulatskum, som er et fast skum, der modsat polyetherskum bliver ved med at være fast efter brug. Det er bare op til dig at vælge den skum, der passer bedst til dig.

Se også vores klodser samt sædehynder og stolesæder af skumgummi, hvis du ønsker skum, der allerede er skåret i en bestemt form. Kontakt os desuden hvis du ønsker en skummadras i specialmål, så kan vi lave det til dig i vores skumskæreri og systue. Alt vores skum er naturligvis Oeko-Tex® Standard 100-certificeret. Læg med fordel vores skridsikre underlag under dit skum, så du kan sidde eller ligge stabilt uden at skride.

Find fyld som granulatfyld og krøyerkugler

Hvis du mangler fyld til dine hynder eller puder, kan vi hos Skumhuset også hjælpe dig med det. Vi har granulatfyld, som er en allergivenlig løsning med granuleret skum. Se også vores fibervat, som kan bruges til at give din hynde rundinger og give en blød overflade, som knapperne på betrækket kan trækkes ned i.

Hvis det ikke er fyld til dine hynder, du står og mangler, men derimod fyld til mindre hobbyprojekter, kan du gå på udkig i vores fyldevat, der er velegnet til små puder, legedyr, dukker og bamser. Vi har også krøyerkugler til din sækkestol, hvis den trænger til genopfyldning. Krøyerkuglerne kan dog også bruges til andre kreative projekter, hvor der skal indgå løst fyld.

Køb redskaber som sakse og møbelsnore hos os

Udover vores skum og fyld til dine hynder og puder kan du naturligvis også få alt, hvad du måtte have brug for til dit kreative projekt i form af redskaber. Her på siden kan du finde alt lige fra lim, sakse, opsprætterknive, madrasnåle og skrædderkridt til trykknapper, møbelsnore, bomuldsbånd, læderremme og lynlåse. Med andre ord kan du være sikker på at være helt dækket ind til dit projekt med vores hobbyartikler!

Skumhuset – din forhandler af alt til hobby!

Hvis du mangler andet end remedier til dit kreative projekt, kan vi hos Skumhuset selvfølgelig også tilbyde dig det. Du kan bl.a. få boligtekstiler i høj kvalitet som bomuld, uld og hør, hvis du vil give dig i kast med at sy betræk til puder eller andet.

Hvis du er i tvivl om, hvilke remedier du har brug for til dit projekt, så vil vi hos Skumhuset hellere end gerne hjælpe dig. Vi har 50 års erfaring på området og er specialister, så du er garanteret den bedste service. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, på tlf. +45 86 13 14 77 eller via vores mail på mail@skumhuset.dk. Vi bestræber os altid på at hjælpe vores kunder hurtigst muligt inden for to arbejdsdage. Vi ser frem til at høre fra dig!