Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Oeko-tex & danskproduceret skum

Få den bedste vejledning på mail og telefon.

Butikken holder lukket, men vi er her stadig

Vi er nu også blevet bedt om at lukke vore fysiske forretning, som en del af de nye restriktioner der skal hjælpe os på den anden side af Covid-19.

Vi kan desværre ikke betjene jer i vores forretning, hvor I har mulighed for at se vores store udvalg af eksklusive tekstiler og prøve alle vores skumgummi typer. Men i kraft af et meget kompetent personale, med mange års erfaring i vejledning og salg gennem telefon, kan vi sagtens hjælpe jer i mål med jeres projekt.

Send os en mail med dine drømme

Send os en mail med dine ideer og tanker. Få endelig dine ønsker til stof og farver med, så vi hurtigt kan sende dig stofprøver. Under hele nedlukningen til og med d. 17-01-2021 sender vi gratis stofprøver med Quick brev, så du kan mærke kvaliteten og se om farven passer ind i din indretningen. Det gør processen fra ide til bestilling hurtigere og giver dig frihed til at vælge.

Bliv ringet op

Har du problemer med at komme igennem på telefon, så send os en mail med dit nummer og hvornår du ønsker at bliver ringet op. Så ringer vi tilbage til dig i tidsrummet kl. 9-16. Husk at skrive “ring mig op ” i emnefeltet.

Webshoppen bugner med varer

Skumhusets webshop er åben og fyldt alt hvad du behøver til et god “gør det selv projekt”. Puffer, puder, lynlås og de lækreste tekstiler. Madrasser til alkoven, topmadrasser til en bedre søvn.
Kig ind og find det du står og mangler.

Vi ser frem til at vejlede og hjælpe dig med afstand den næste to uger.

Mvh.

Alle os i Skumhuset