Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Oeko-tex & danskproduceret skum

Kæmpestort udvalg af udgåede varer og varer i 2. sortering fra Kvadrat

Hos Skumhuset har vi i mange år haft en tæt kontakt med en af Danmarks førende inden for Møbeltekstiler, nemlig Kvadrat, som er placeret i Ebeltoft.

Udover at du selvfølgelig hos os kan bestille møbelstof fra Kvadrat hjem i 1. sortering, så har vi et kæmpestort udvalg af 2. sortering, specialproduktioner og udgåede varer fra Kvadrat, som du ikke finder mange andre steder. Vi køber udgåede varer og 2. sorteringstekstiler fra Kvadrat hjem til rigtig gode priser, og kan derfor også sælge tekstilerne til en noget lavere pris end Kvadrats vejledende udsalgspriser på 1. sortering.

Find stof i højeste kvalitet til din sofa, din bænkhynde, dine spisestuestole, puder eller lænestolen som skal polstres om. Eller et helt andet indretningsprojekt! Leder du efter noget helt særligt til møbler, hynder eller andet interiør, har vi et stort udvalg du kan gå på opdagelse i.

Varer fra Kvadrat i 2. sortering, begrænsede partier, og varer som ikke produceres længere

Vi har altid en masse af Kvadrats populære tekstiler hjemme i 2. sortering. De 2. sorteringsvarer vi får hjem kan f.eks. have mindre vævefejl eller være en forkert nuance i forhold til 1. sorteringen. Vævefejl kan godt være gennemgående, men er meget ofte mindre fejl, som er nemme at komme uden om.

Se 2. sorteringsvarer her.

Derudover har vi et stort udvalg af stof som er udgået fra Kvadrat og ikke produceres mere, både nyere og ældre tekstiler, som kan være svære at finde andre steder. Leder du efter noget helt bestemt – har du f.eks. et ældre møbel med betræk i et af Kvadrats tekstiler, som du gerne vil finde – så kontakt os endelig. Måske har vi stoffet i vores gemmer, selv om du ikke kan finde det andre steder.

Se udgåede varer her.

Leder du efter en vare du ikke finder på webshoppen? Kontakt butikken med din forespørgsel.

Hos Skumhuset kan du altid finde smukke, klassiske tekstiler som Hallingdal fra Kvadrat, men du kan også finde spændende tekstildesign og helt unikke varer som ikke produceres mere eller kun eksisterer i begrænsede partier, f.eks. specialfarver, som aldrig er sat i produktion.

Se særlige begrænsede og eksklusive partier her.

Vores udvalg af Kvadrats varer ændrer sig hele tiden, efterhånden som nogle varer bliver udsolgt, og nye spændende varer kommer hjem. Hold øje med nyhederne her på webshoppen eller besøg vores farverige butik i Risskov, hvor du også finder de restpartier som er for små til at blive solgt på webshoppen.

Find møbelstof fra Kvadrat hos Skumhuset.

Se hele udvalget af spændende varer fra Kvadrat her.