Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Oeko-tex & danskproduceret skum

Bestil nye betræk til dine skummadrasser og skumhynder

Trænger hynden på din køkkenbænk til et betræk i en anden farve? Drømmer du om et spændende betræk på gæstemadrassen? Eller har du en fin ældre lænestol, du gerne vil friske op med nye betræk på hynderne?

Hos Skumhuset har vi vores egen systue, som også kan hjælpe dig, hvis du har en skumhynde eller madras, du ønsker dig et nyt betræk til. Her syr vi aftagelige betræk i alle størrelser og afskygninger til dine skummadrasser, hynder og puder. Vores systue er en hyggelig afdeling placeret i samme hus som skumproduktionen og butikken i Risskov, og huser en lille flok dygtige syersker, som alle har masser af erfaring og faglig stolthed.

Udnyt de ressourcer du allerede har, hvis du ikke har brug for at investere i nyt skum, og lad os hjælpe med et nyt betræk til din eksisterende hynde eller madras! Vælg dit nye betræk blandt hele vores udvalg af møbelstof. Hos Skumhuset er der to måder at bestille et nyt løst betræk på. Bestil nemt og hurtigt via vores webshop, eller indlever din hynde/madras og lad os hjælpe med opmåling og tilpasning.

Mål selv op og bestil nemt et løst betræk på skumhuset.dk

Det er meget enkelt og hurtigt at bestille et løst betræk i præcis den størrelse du skal bruge, lige her på skumhusets webshop. Indtast længde, bredde og tykkelse på din hynde, og vælg fra et stort udvalg af stof i alle farver og materialer – så kan du med det samme se hvad dit nye betræk vil koste.

Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med råd og vejledning, men de endelige mål og opmåling af din hynde/madras er dit ansvar.

Bestil nemt løse betræk på dine unikke mål på skumhuset.dk.

Tilkøb tilpasning og indlever din hynde eller madras

Er det vigtigt for dig at få det bedst mulige og mest præcise resultat, kan du indlevere din hynde og lade os hjælpe med opmåling og tilpasning. Dette kan ikke bookes via webshoppen, men skal aftales via mail.

Har du en ikke-regulær madras eller hynde – f.eks. med et indhak, et afskåret hjørne, eller skæve vinkler – så er det også denne måde vi gør det på. Når vores syersker har den pågældende madras/hynde i hænderne og kan prøve og justere betrækket undervejs, sikrer vi at betrækket kommer til at passe perfekt.

(Vær venligst opmærksom på at vi ikke ompolstrer, men kun syr aftagelige betræk. Har du brug for polstring af f.eks. en sofa eller spisestuestole, skal du til en møbelpolstrer – eller selv i gang med at være kreativ! Her hjælper vi selvfølgelig gerne med materialer i høj kvalitet, samt gode råd og ideer.)

OBS. Vi forbeholder os ret til at takke nej til din bestilling, hvis hynden/madrassen du indleverer f.eks. er meget slidt, blød eller deform, er snavset, støvet eller jordslået, eller hvis skummet er begyndt at smuldre. Dette er dels fordi meget slidte madrasser ikke altid kan ombetrækkes med et tilfredsstillende resultat, og dels for at passe på de dygtige mennesker i vores produktion, som håndterer hynden/madrassen, og skåne dem for f.eks. allergener eller bakterier.

Forny nemt din indretning med en ny farve eller spændende vævning, og lad os hjælpe med nye betræk til dine skumhynder og -madrasser!

Hvordan kommer du i gang?

Se priser og bestil nemt løse betræk på dine unikke mål på skumhuset.dk.

Se priser og bestil nemt nye hynder og madrasser med betræk på dine unikke mål på skumhuset.dk

Kig forbi butikken for råd og vejledning

Send os en mail med dit projekt og få råd, ideer og priseksempler