Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Oeko-tex & danskproduceret skum

Sovemadrasser på dine mål

Har du brug for en sovemadras på mål?

Bor du småt og har brug for en madras der passer ind? Har du brug for en madras med ekstra længde? Skal du bruge en sovemadras på mål til en alkove, en specialbygget seng, eller måske til en hems? Til sengene i sommerhuset? Til en ældre sengeramme du har arvet?

Uanset hvor og hvorfor du har brug for en madras, der ikke rammer standardstørrelserne, så kan vi hjælpe dig videre. Hos Skumhuset kan du nemt bestille en madras, tilskåret præcis til det mål du skal bruge.

Find hverdagsmadrasser til voksne – på dine specialmål – lige her

Sov godt på en skummadras i højeste kvalitet

En skummadras er ikke bare en skummadras, og hos Skumhuset anbefaler vi tre nøje udvalgte skumtyper til sovemadrasser, alt efter hvilken type komfort du foretrækker. Alle vores madrasser har lang levetid, holder til mange nætters god søvn og du kan sagtens sove på dem til hverdag.

Hybridskum HY35 er især velegnet til dig der ønsker en lidt mere omfavnende madras, som ikke bliver for fast at sove på. Aflaster og støtter bedre end koldskum. Bedste holdbarhed som sovemadras.

Koldskum HR36 er perfekt til dig, der godt kan lide at ligge på en fast madras, som ikke former sig om kroppen. God åndbarhed, god støtte og bæreevne, og generelt rigtig god holdbarhed.

Waterlily HR45 er også en fast madras, men mere trykaflastende end koldskum, da overfladen føles blødere. Særligt åndbar og varmeafledende, samt udviklet med fokus på miljøvenlighed.

Madrasserne er fremstillet i Danmark med en kerne af dansk, Oeko-Tex-certificeret skum, garanteret fri for skadelige stoffer og et blødt, quiltet betræk af bambusfibre, som sikrer ekstra åndbarhed.

Du kan læse mere om skumtyperne her.

Se prisen på din madras med det samme inden bestilling

sovemadras på mål

Det er nemt og hurtigt at se en pris på din nye madras, helt uforpligtende. Indtast ønsket længde og bredde, samt en ønsket tykkelse, og vælg den skumtype du ønsker en pris på – så står prisen med det samme på skærmen.

Se prisen på din madras på specialmål

Er din madras ikke firkantet?

sovemadras på mål

Hos Skumhuset kan vi selvfølgelig uden problemer skære madrasser med indhak, runde hjørner, skæve vinkler og lignende.

For at bestille sådan en madras, skal du bare sende os en mail, hvor du vedhæfter en skitse med alle relevante mål. Vi skal selvfølgelig nok sige til hvis vi har brug for mere information fra dig.

I nogle situationer har vi brug for en skabelon i fuld størrelse for at kunne skære den rigtige form. Se vores råd til hvordan du laver en skabelon lige her.

Vi oplyser priser helt uforpligtende, og du er altid meget velkommen til at kontakte os for personlig vejledning. Vi hjælper dig gerne så du vælger den rigtige madrastykkelse og skumtype, og dermed får den madras der passer bedst til dig og dine præferencer og behov.

Kontakt os med din forespørgsel og få et uforpligtende tilbud