Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Danskproduceret skum - Oeko-tex

Systue

[dh_slider slider_slug=”systue”]

Skumhusets egen systue syer betræk til madrasser og hynder for dig

Det kræver rutine og håndværk at sy et flot betræk eller andre specialløsninger i tekstil i høj kvalitet. I Skumhuset har vi vores egen systue, hvor vores dygtige syersker med mange års erfaring syr betræk til vores kunders boligprojekter – alt fra hynder og madrasser til sengegavle og puder.

Vores skumskæreri og systue er under samme tag, hvilket giver tæt kontakt, hurtig sparring og en effektiv dialog igennem hele deres arbejde, så de kan udføre din bestilling til perfektion. Vi kan nemlig løbende justere efter behov, så du ender med et flot resultat, eftersom stof har det med at give sig og opføre sig forskelligt. Under processen kan vi nemlig afprøve betrækket på din bestilte skummadras og dermed få det tilpasset helt perfekt.

Unikke specialmål til din boligindretning, eller som erhvervskunde

Vi kan sy betrækket til din pallesofa, din nye madras til din seng, til tremmesengen eller hynder til havestolen. Har du en karnap eller lignende med skæve mål, er det selvfølgelig også en opgave, vi kan klare. Se vores galleri og bliv inspireret af de projekter, vi allerede har været en del af med tilfredse kunder. Vi syer desuden også løse betræk til dine gamle hynder. Bare find det rette møbelstof i vores webshop eller trop op i vores butik i Risskov i nærheden af Århus og find det stof, du har drømt om, så betrækker vi dem gerne for dig.

Vores systue har desuden også en del kunder fra erhvervssektoren, som kommer og bestiller særløsninger indenfor boligtekstiler. Mængden spiller derfor ingen rolle for os, når vi modtager en opgave. Vi har syet betræk til madrasser til spejderlejre samt fundet løsninger til sundhedssektoren, institutioner, møbelpolstrere og andre industrier. Derfor skal du ikke holde dig tilbage, hvis du tror, at vi kan løse en syopgave for dig.

Før du bestiller hos os

Vi har samlet nogle gode råd til dig, som du skal have overvejet eller klargjort, inden du bestiller din madras eller hynde på specialmål hos os. På den måde sikrer vi os, at du får det, du forventer og det bliver også lettere for vores syersker at sy dine ønsker for dig. Du skal blot klikke på en af de nedenstående blogindlæg og der vil stå skrevet, hvad du skal gøre.

Kontakt os allerede i dag

Håndværk, erfaring, præcision – dette er tre elementer, vi går utrolig meget op i her hos Skumhuset. Vi vil nemlig kun give vores kunder det bedste af det bedste, når de bestiller indretningsløsninger hos os. Derfor skal du være velkommen til at kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål vedrørende vores systue, vores løsninger eller noget helt tredje. Du kan ringe på tlf. 86131477 eller sende en mail til mail@skumhuset.dk, så vil en af vores medarbejdere tage sig kærligt af dig.