Løst madrasbetræk i bambusquilt – Vælg selv størrelse

1.906,00DKK

7 uger

Bestil nemt et nyt betræk til din skumhynde eller madras – i lige den størrelse du skal bruge. 

Se prisen med det samme og bestil dit nye betræk i en blød og antibakteriel kvalitet.

Vær opmærksom på at der ikke er fortrydelsesret for dette produkt, da det er en specialfremstillet vare.

OBS. Betræk i bambusquilt fylder typisk mere end almindelige betræk da det er quiltet. Gå derfra udfra at det vil fylde ca. 1,5 cm mere oveni madrassens mål.

↓ Læs mere

Angiv dine mål

madrasquilt
Løst madrasbetræk i bambusquilt – Vælg selv størrelse
1.906,00DKK Tilføj til kurv

Symetode

Almindelig syning
Madrasbetræk
Bambusquilt

1.906,00DKK

Bestil nemt og hurtigt nye løse betræk til skumhynder og skummadrasser i lige det mål du skal bruge. Trænger din sovemadras, topmadras, børnemadras eller andre skummadrasser til et nyt betræk i et ekstra åndbart og blødt betræk?

Her på siden kan du nemt og hurtigt se en pris og bestille et nyt betræk i lige den størrelse du skal bruge.

Hvilket mål skal du oplyse?

Oplys venligst målene på din madras eller hynde. Du skal ikke tænke på at lægge noget til, vi syr betrækket så det passer til de mål du har oplyst.

  • Betræk i bambusquilt fylder typisk mere end almindelige betræk da det er quiltet. Gå derfra udfra at det vil fylde ca. 1,5 cm mere oveni madrassens mål.
  • Betræk til skummadrasser/-hynder sidder oftest pænest hvis de sidder stramt og dermed bliver spændt pænt ud på skummet. Skum er et fleksibelt materiale, som giver efter og (indtil en vis grænse) kan presses sammen i et lidt for småt betræk, med et fint resultat.
  • Det er typisk ikke en fordel med en betræk som er lidt for stort, da det så kommer til at sidde løst på hynden eller madrassen.
  • I nogle tilfælde kan en hynde/madras som får nyt betræk ende med at blive en lille smule mindre, hvis det nye betræk f.eks. sidder en anelse strammere eller stoffet der vælges er et andet materiale end det oprindelige, og ikke giver sig på samme måde.
  • OBS. Ovenstående er anderledes for springmadrasser, da springmadrasser ikke er fleksible i kanterne, ligesom skum er det. Springmadrasser giver altså ikke efter hvis betrækket er for stramt, og kan ikke presses ind i betrækket. Vær desuden opmærksom på at nogle springmadrasser kan have afrundede hjørner. Det er på eget ansvar hvis du bestiller et løst betræk til en springmadras via denne side.

Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med råd og vejledning, men de endelige mål og opmåling af din hynde/madras er dit ansvar.

Nyt betræk i bambusquilt

Betrækket bliver syet i et blødt, hvidt, quiltet betræk fremstillet af bambusfibre og polyesterfyld.

  • Betrækket gør madrassen ekstra åndbar
  • Fugtabsorberende
  • Blødt at ligge på
  • Kan lynes af madrassen og vaskes ved 60 grader
  • Bambus har desuden bakteriehæmmende egenskaber

Vi syr aftagelige betræk, altså betræk som kan tages af og på hynden/madrassen, og som lukkes med en lynlås. Dette gør at du altid kan tage betrækket af og enten vaske det eller få det renset.

Betrækkene er ens på over- og underside, og har ikke en falsk bagside.

Placering af lynlås i betrækket

Som udgangspunkt placerer vi en lynlås på en af de længste sider. Ved meget store betræk placerer vi lynlåsen på både en lang og en kort side. Dette sikrer at det er muligt at få din madras eller hynde ind i betrækket uden for meget besvær. Har du særlige ønsker, så kontakt os endelig inden du bestiller.

Tilkøb ekstra tilpasning og indlever din hynde/madras på vores systue

Det er muligt at indlevere sin hynde/madras og tilkøbe tilpasning, såfremt du vil være sikker på at resultatet passer i størrelse. Så tilpasser vores systue betrækket nøjagtigt efter den hynde/madras du kommer med og tager højde skummets fasthed og elasticitet. I så fald skal du kontakte os på forhånd via mail.

Anden information, du skal være opmærksom på

Vær opmærksom på at det kan have stor betydning, hvilket materiale/hvilken skumtype og fasthed din hynde/madras har. Et betræk i præcis samme størrelse vil ikke nødvendigvis sidde lige stramt på forskellige skumtyper, da det er forskelligt hvor meget skumtyper giver efter og kan presses.

Vær opmærksom på at der ikke er fortrydelsesret for dette produkt, da det er en specialfremstillet vare.

Bemærk venligst også, at det ikke er muligt at bestille betræk til madrasser/hynder med indhak og/eller skæve vinkler via denne side. Ønsker du et tilbud og information om bestilling af sådan et betræk, kontakt os da venligst på mail@skumhuset.dk og vedhæft meget gerne en skitse med mål. Så sender vi et uforpligtende tilbud og pris på dit nye betræk.

Ønsker du betræk i andre farver og kvaliteter kan det gøre her.

Yderligere information

Vægt 10 kg
Filter: Betræk

Med betræk

Konfigurator: Stof

Bambusquilt