Skip to main content

Møbelstof uld Re-wool fra Kvadrat

245,00DKK

Re-wool er et bæredygtigt, slidstærkt og smukt møbeltekstil.

1. sortering

 

Sælges i enheder af 25 cm – skal du bruge fx 1 m, vælg da 4 enheder.

Meterpris: 980,-

 

Bemærk – ikke lagervare, skal bestilles.

Clear selection
Varenummer (SKU): Re-wool-1.sort Kategori:

Beskrivelse

Re-wool 
Re-wool er et smukt møbeltekstil af 45% genanvendt uld, delvist fremstillet ved at genbruge rester fra Kvadrats garnspinderier i Storbritannien. Re-wool er designet af Margrethe Odgaard.

»Ideen var at skabe et både ærligt og miljøvenligt tekstil med en poetisk fornemmelse ved at genbruge restmateriale fra Kvadrats egen produktion«, forklarer Margrethe Odgaard.

Re-wools udseende minder om farverige syninger på en mørkere baggrund og har en enestående farvedybde, hvilket skaber en dynamisk leg på tekstiloverfladen, når der for eksempel polstres med det.

Re-wool er mærket med miljømærket EU-blomsten, som stiller strenge krav til både produktionen og det færdige produkt, så der tages mest muligt hensyn til både natur og mennesker.

eu-blomst

45% genanvendt uld, 45% ny uld og 10% nylon

Slidstyrke: 100.000 Martindale

Bredde: ca 140 cm.

 

Prisen er angivet pr. 25 cm. Ønsker du fx 1 meter skal du derfor vælge 4 enheder.

Meterprisen er 980,-

Stoffet er ikke lagervare i forretningen og bliver først bestilt hos Kvadrat når ordren er lander på webshoppen. Leveringstid ca. 5 dage hvis det er på lager hos Kvadrat

Læs mere om stoffet og Kvadrat her: Kvadrat/Re-wool

 

Hvis du skal bestille mange meter, kan det være en godt ide, at få tilsendt en gratis stofprøve inden bestilling, så du er sikker på farven er den helt rigtige. Kontakt os for at bestille stofprøver.