Puf med betræk i Lila fra Kvadrat
Puf med Lila fra Kvadrat – Fv. 531 – Laksefarvet
1.205,00kr.1.834,00kr. Vælg en mulighed

Puf med Lila fra Kvadrat – Fv. 531 – Laksefarvet

1.205,00kr.1.834,00kr.

Puf med betræk i Lila

Smuk puf der pynter hjemmet – kan bruges som fodskammel eller ekstra siddeplads.

Vælg mellem flere størrelser.

↓ Læs mere
14 dage
1
2
3

Puf med Lila fra Kvadrat

Smuk puf med flot og spændende mønster, i farver som passer ind i de fleste hjem. Fås i flere højder og diameter. Se hele udvalget af farver her.

Kerne i fast, men let, specialskum, AM28. Både meget velegnet som fodskammel, lille bord og som en komfortabel ekstra siddeplads, både for børn og voksne. Skummet synker ikke sammen når du sidder der.

Tekstilet Lila fra Kvadrat er utrolig holdbart, med høj slidstyrke og lysægthed. Et kvalitetsmateriale der holder til at blive brugt og en puf du kan have glæde af i mange år. Lila er en udgået metervarer fra Kvadrat, og derfor er vores parti opkøbt i 1. sortering.

Puffens størrelse vil have nogen indflydelse på udtrykket. Puffen på billedet har en diameter på 40 cm og en højde på 35 cm.

Specifikationer

Materiale, betræk: Lila fra Kvadrat – Laksefarvet (92% kamgarnsuld, 8% nylon)

Kerne: Fast specialskum, AM28.

Vedligeholdelse: Stoffet kan i det daglige holdes rent ved at støvsuge puffen eller du kan tørre det over eller pletrense med et opvredet klud med varmt vand. Ved behov kan betrækket lynes af puffen og sendes til rensning.


Kvalitetsprodukt fra vores egen systue i Risskov

Varen sys på bestilling. Når der står at varen er på lager, er det ensbetydende med at vi har materialerne hjemme til den, og når vi modtager din bestilling, syr vores dygtige syerske din nye puf hurtigst muligt.

Der tages forbehold for udsolgte varer – Lila er udgået og kan derfor ikke skaffes yderligere når varelageret er tomt.

Yderligere information

Vægt 7 kg
Størrelse 60 × 60 × 40 cm