Samsovningsmadrasser på dine specialmål – bambusbetræk/vælg selv skumtype (Pris afhænger af valg)

4.998,00DKK

7 uger

Bestil nemt din samsovningsmadras på de mål du ønsker.

Vælg mellem flere skumtyper. Hvidt bambusbetræk giver ekstra komfort og åndbarhed.

Din madras skæres til og sys ved bestilling, hvorefter den kan leveres hos dig, eller afhentes i butikken i Risskov.

Husk at du altid er velkommen i butikken i Risskov, hvor du kan prøve alle vores madrasser inden bestilling – så er du sikker på at komme til at sove godt.

Vær opmærksom på at der ikke er fortrydelsesret for dette produkt, da det er en specialfremstillet vare.

↓ Læs mere

Angiv dine mål

quilt
Samsovningsmadrasser på dine specialmål – bambusbetræk/vælg selv skumtype (Pris afhænger af valg)
4.998,00DKK Tilføj til kurv

4.998,00DKK

Samsovningsmadrasser med plads til hele familien – på lige netop dine specialmål

Bestil nemt en madras til samsovning på de mål I ønsker. Vælg mellem flere madraskvaliteter hybridskum HY35, koldskum HR36 og HR32, samt Waterlily HR45, som alle er velegnede som hverdagsmadrasser.

Drømmer I om en madras der er stor nok til hele familien? Her kan I bestille madrasser i stor størrelse og på netop de mål I skal bruge. En holdbar løsning med en stor samsovningsmadras, der kan bruges af både børn og voksne.

Indtast længde, bredde og ønsket tykkelse, vælg en skumtype og se prisen på din madras med det samme.

Madrassen produceres i Danmark – skummet skæres til på vores skumskæreri, og betrækket sys på egen systue – begge dele beliggende i Risskov, sammen med Skumhusets butik. Du er altid velkommen til at besøge butikken og prøve vores madrasser inden bestilling.

Skum til hverdagsmadrasser i høj kvalitet

Vi anbefaler skumtyperne hybridskum HY35, koldskum HR36, Waterlilyskum HR45 eller koldskum HR32. Alle kvaliteter giver en høj komfort og har lang holdbarhed. 

Når I vælger en samsovningsmadras er det vigtigt at tænke over hvilken komfort der vil passe bedst til både voksne og børn. Hvor små eller store børn skal have mulighed for at ligge godt på madrassen? Foretrækker i at ligge på noget der er lidt mere til den bløde side, eller lidt mere fast?

I er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os for personlig vejledning.

Hybrid HY35 er en blød til mediumfast skummadras, og en mere omfavnende madras, som ikke bliver alt for fast at sove på. Madrassen former sig lidt mere om kroppen end f.eks. koldskum, og giver særligt god støtte og aflastning. Bedste holdbarhed som sovemadras.

Koldskum HR36 er en mediumfast til fast madras. Meget formstabil og god bæreevne, former sig ikke om kroppen, men giver en fast liggekomfort. En rigtig god standardmadras, som eventuelt kan kombineres med en lidt blødere topmadras, hvis man foretrækker dette.

Waterlily HR45 er også en mediumfast til fast madras. Waterlily har en blødere overflade, som gør den trykaflastende og støttende. Særligt åndbar og varmeafledende. Mest miljøvenlige produktion.

Koldskum HR32 er den blødere version af koldskum HR36, og opleves som en blød til mediumfast madras, som giver samme komforttype som HR36. Det kan her være en fordel at vælge en lidt tykkere madras, f.eks. 11-12 cm, for, som voksen, at undgå følelsen af at synke igennem madrassen.

Fælles for alle kvaliteterne

  • God bæreevne og støtte.
  • Holdbare og bevarer deres komfortniveau og fasthed i lang tid.
  • Åndbare, så de ikke føles varme at ligge på.
  • Naturligt brandsikre.
  • Fri for skadelige eller hormonforstyrrende stoffer, Oeko-tex. Oeko-tex standard 100 er din garanti for at din nye madras ikke indeholder skadelige kemikalier. Madrasserne lever selvfølgelig op til REACH, EU’s kemikalielovgivning.

Kvaliteterne er udvalgt på baggrund af 50 års erfaring.

Vores egen systue i Risskov syr betrækket til madrassen i præcis de mål du bestiller

Betrækket er hvidt og fremstillet af bambusfibre med polyesterfyld. Betrækket sikrer ekstra åndbarhed og bambusfibrene gør det fugtabsorberende og bakteriehæmmende. Vi syr en lang lynlås i betrækket så det kan tages af og rengøres. Betrækket tåler op til 60 grader i vaskemaskinen.

Vedligeholdelse af din samsovningsmadras

Vi anbefaler at du støvsuger madrassen hver gang du skifter sengetøj. På den måde fjerner du både husstøvmider, løse fibre og almindeligt støv.

Vend og roter madrassen jævnligt. Især koldskum holder bedst hvis belastningen af madrassen er dynamisk, altså man ikke ligger præcis det samme sted altid, men bruger hele madrassen. Ved at vende og rotere din skummadras – f.eks. hver 3 måned – sikrer du at madrassens hårdhedstab bliver mindre, og at du kan have glæde af din madras markant længere. Roterer gerne i begge retninger så hovedende bliver til fodende og op bliver til ned.

Skummadrasser har desuden bedst af at ligge på et ventileret underlag, f.eks. lameller eller en plade med huller i.

Anden information

Vær opmærksom på at der ikke er fortrydelsesret for dette produkt, da det er en specialfremstillet vare.

Bemærk venligst også, at det ikke er muligt at bestille madrasser med indhak og/eller skæve vinkler via denne side. Ønsker du et tilbud på sådan en madras, kontakt os da venligst på mail@skumhuset.dk eller send din forespørgsel her: Specialordrer. Så sender vi et uforpligtende tilbud og pris på din madras.

Yderligere information

Vægt 10 kg
Konfigurator: Kvalitet

Hybridskum HY35/130N (Oeko-tex), Koldskum HR32/130N (Oeko-tex), Koldskum HR36/150N (Oeko-tex), Waterlilyskum HR45/145N (Oeko-tex)