Samsovningsmadrasser på dine specialmål, med hvidt quiltbetræk i bambus (Pris afhænger af størrelse)

4.998,00DKK

max. 8 uger

Bestil nemt din samsovningsmadras på de mål du ønsker. Betræk i hvidt madrasquilt fremstillet af bambusfibre, som kan lynes af, og er vaskbart ved 60 grader. Din madras bliver skåret til og syet ved bestilling, hvorefter den sendes afsted til dig eller du kan hente den i Skumhusets butik.

Husk at du altid er velkommen i butikken i Risskov, hvor du kan prøve vores forskellige madraskvaliteter inden bestilling – så er du sikker på at komme til at sove godt!

Angiv dine mål

Velegnet til fx. babymadrasser og børnemadrasser.
quilt
Samsovningsmadrasser på dine specialmål, med hvidt quiltbetræk i bambus (Pris afhænger af størrelse)
4.998,00DKK Tilføj til kurv

4.998,00DKK

Samsovningsmadrasser med plads til hele familien – på lige netop dine specialmål.

Bestil nemt en madras til samsovning på de mål du ønsker. Vælg mellem vores tre populære madraskvaliteter koldskum HR32, koldskum HR36 og Waterlily HR45, som alle er velegnede som hverdagsmadrasser.

Drømmer i om en madras der er stor nok til hele familien? Her kan i bestille madrasser i stor størrelse og på netop de mål i skal bruge. En holdbar løsning med een stor samsovningsmadras, der kan bruges af både børn og voksne.

Indtast længde, bredde og ønsket tykkelse. Vælg kvalitet (se vores anbefalinger) og du får en pris på din madras med det samme.

Madrassen produceres i Danmark – skummet skæres til på vores skumskæreri, og betrækket sys på egen systue – begge dele beliggende i Risskov, sammen med Skumhusets butik. Bestillinger fremstilles i den rækkefølge de kommer ind, og så snart din nye samsovningsmadras er klar til dig, får du besked, og madrassen afsendes, eller du kan afhente den i butikken.

Din hverdagsmadras på mål er ikke et produkt du skal gå på kompromis med

Vi tilbringer meget tid i sengen, og den rigtige madras er en vigtig del af en god nats søvn. En god hverdagsmadras skal være fugtabsorberende, da man afgiver meget fugt gennem ånde og hud når man sover, åndbar så det ikke bliver for varmt at ligge på madrassen, og selvfølgelig give den helt rigtige støtte og komfort. Det får du med Skumhusets madrasser!

Vores hverdagsmadrasser på mål er lavet i danskfremstillet, Oeko-Tex-certificeret skum og garanteret fri for skadelige stoffer. Det medfølgende betræk af bambusfibre sikrer at madrassen er ekstra åndbar og fugtabsorberende, og kan naturligvis tages af og vaskes. 

OBS! Vi anbefaler altid at du kigger forbi forretningen i Risskov og prøver madrastyperne inden bestilling – så er du sikker på at komme til at sove godt.

Skal du vælge kvalitet HR32, HR36 eller HR45?

Vi anbefaler kvaliteterne koldskum HR36 og Waterlily HR45 til hverdagsmadrasser til voksne, eller koldskum HR32, hvis man ønsker en blødere madras. Alle kvaliteter giver en høj komfort og har lang holdbarhed. Her er lidt råd til hvordan du vælger den rigtige kvalitet for netop jer. 

Koldskum HR36 er en mediumfast til fast kvalitet. Meget formstabil og god bæreevne. Rigtig god støtte, især til voksne. En rigtig god standardmadras, som eventuelt kan kombineres med en lidt blødere topmadras for optimal komfort for de mindste.

Waterlily HR45 har rigtig gode støttende egenskaber, da den er relativt fast, men har en blødere overflade, som giver efter på en anden måde end koldskum. Waterlily er fremstillet med lidt mere tanke på en renere produktion end koldskum. Den er særligt åndbar på grund af Waterlilys uens cellestruktur, som gør at luften lettere kan passere igennem madrassen, og er desuden det mest varme- og fugtbestandige materiale af de tre.

Koldskum HR32 er blødere og vælges typisk af kunder som ønsker at ligge blødt. Det kan være en fordel at gå op i en tykkelse på min. 11-12 cm, da nogle voksne oplever at 10 cm bliver for blødt. Kan være et godt valg, hvis forældrene kan lide at ligge blødt, da den stadig giver rigtig god støtte til de mindste.

Fælles for alle kvaliteterne

  • God bæreevne og støtte
  • Holdbare og bevarer fastheden i meget lang tid
  • Åndbare, så de ikke føles varme at ligge på
  • Brandsikre, uden brug af halogenerede brandhæmmende midler
  • Fri for skadelige eller hormonforstyrrende stoffer, Oeko-tex. Oeko-tex standard 100 er din garanti for at din nye madras ikke indeholder skadelige kemikalier. Madrasserne lever selvfølgelig op til REACH, EU’s kemikalielovgivning.

Kvaliteterne er udvalgt på baggrund af 50 års erfaring.

Betræk i bambus

Betræk i quiltet stof fremstillet af bambusfibre med polyesterfyld. Bambus er det perfekte materiale til sovemadrasser, da det er åndbart, absorberer fugt og har bakteriehæmmende egenskaber. Betrækket er blødt at ligge på (husk at det ikke er en erstatning for lagener). Betrækket har lynlås, er aftageligt og er vaskbart ved 60 grader.

Vedligeholdelse af din hverdagsmadras på mål

Du kan med fordel støvsuge din madras hver gang du skifter sengetøj. På den måde fjerner du både husstøvmider, løse fibre og almindeligt støv. Det er desuden en fordel at give madrassen luft med jævne mellemrum.

Det er vigtigt at du vender og roterer din madras, da det forlænger skummets levetid at man ikke ligger præcis det samme sted altid. Vi anbefaler at dette gøres hver 3 måned – roter så hovedenden bliver til fodenden, og vend så op bliver til ned. Så holder din madras meget længere.

Det er vigtigt at din hverdagsmadras i koldskum ligger på en ventileret underlag. Det kan være lameller eller en plade med huller i. Det hjælper til at modvirke fugtskader.

Yderligere information

Vægt 10 kg
Konfigurator: Kvalitet

Koldskum HR32 130N Oeko-tex, Koldskum HR36 150N Oeko-tex, Waterlilyskum HR45 145N Oeko-tex