Skum til puderum – tumlesæt

Skum til puderum – tumlesæt

799,00DKK

Skum til puderum – tumlesæt

Pakke med skumstykker i forskellige gode størrelser til dit helt eget gør-det-selv tumlerum, hvor fantasien kan slippes løs. Lav et kreativt børneværelse! Kom ned og leg med børnene på gulvet og byg huler, ridderborge og prinsesseslotte!

En del af vores No Waste koncept, hvor vi skaber nye produkter af de skumrester der bliver til overs når vi skærer skumbestillinger ud.

Danskproduceret, Oeko-Tex certificeret skum, fri for skadelige stoffer.

 

2-5 hverdage
1
2
3

Skum til puderum – tumlesæt

Skum til puderum i danskproduceret, Oeko-Tex certificeret skum, fri for skadelige stoffer.

Vi har sammensat en pakke med skumstykker i forskellige gode størrelser til dit helt eget gør-det-selv tumlerum, hvor fantasien kan slippes løs. Lav et kreativt børneværelse! Kom ned og leg med børnene på gulvet og byg huler, ridderborge og prinsesseslotte!

Skummet leveres uden betræk – en oplagt mulighed for at være kreativ og sy selv i lige netop dine (eller dine børns) yndlingsfarver! Se for eksempel vores udvalg af lækre vaskbare metervarer til børneværelset: Børnestof

Sy selv betræk og sæt farver på dit projekt!

Ved køb af dette produkt tilsender vi dig en rabatkode til 15% rabat på alt stof på webshoppen, så du f.eks. kan finde gode materialer til betrækkene.

Vi anbefaler at man ikke bruger skummet til leg uden betræk, da der f.eks. er en risiko for at man kan komme til at rykke små stykker af skummets kanter.

Materialet er vores mest solgte koldskum. Produceret i Danmark. Fantastisk kvalitet med lang levetid og elasticitet. Naturligvis Oeko-Tex certificeret og fri for skadelige og hormonforstyrrende stoffer.

Skummet du får i denne pakke er rester fra vores produktion og sælges derfor til en fantastisk pris.
Skummet kan være en anelse gulnet af sol og ilt.

Normalpris ved bestilling i forretning 1315,-

Sættet består af 13 stykker skum:

1 stk 120 x 30 x 9 cm
4 stk 60 x 30 x 9 cm
1 stk 90 x 30 x 9 cm
1 stk 30 x 30 x 9 cm, skåret diagonalt til 2 trekanter
3 stk 40 x 30 x 9 cm
1 stk 70 x 30 x 9 cm
1 stk 50 x 30 x 9 cm

Yderligere information

Vægt 8 kg