Topmadrasser på mål uden betræk – vælg mellem flere typer topmadras (Pris afhænger af størrelse og skumtype)

498,00DKK

Bestil en topmadras på lige præcis de mål du skal bruge.

Ved længde på over 200 cm kan forekomme en ikke-mærkbar sammenlimning. Skummet leveres uden betræk. Varen er undtaget fortrydelsesretten, da der er tale om en specialfremstillet vare.

Vælg mellem flere forskellige fastheder. Læs vores anbefalinger til valg af skumkvalitet længere nede på siden.

Er din ønskede størrelse tæt på en standardstørrelse (f.eks. 200 x 80 x 5 cm)?  Se standardstørrelser til gode priser her.

↓ Læs mere

Angiv dine mål

topmadras
Topmadrasser på mål uden betræk – vælg mellem flere typer topmadras (Pris afhænger af størrelse og skumtype)

498,00DKK

Topmadrasser på mål

Bestil nemt topmadrasser på lige dine specialmål. Vælg mellem vores populære topmadraskvaliteter koldskum HR32, koldskum HR36 og Waterlily HR45, som alle er meget velegnede som topmadrasser.

Har du en seng med skæve mål? Har du købt en god madras på specialmål og ønsker at tilkøbe en topmadras? Her kan nemt bestille en topmadras der passer!

Indtast længde, bredde og ønsket tykkelse. Vælg kvalitet og se prisen med det samme.

Topmadrassen skæres til på vores skumskæreri beliggende i Risskov, sammen med Skumhusets butik. Så snart din nye topmadras er klar til dig, får du besked, og topmadrassen afsendes, eller du kan afhente den i butikken.

Vær opmærksom på at du ikke kan bestille topmadrasser på mål med runde hjørner, indhak eller skæve vinkler via denne side. For uforpligtende prisoverslag på en madras efter skabelon/tegning, send venligst en mail vedhæftet en skitse med alle relevante mål til mail@skumhuset.dk.

Topmadrasser på mål i bedste kvalitet

Vores topmadrasser på mål er lavet i danskfremstillet, Oeko-Tex-certificeret skum og garanteret fri for skadelige stoffer

Skal du vælge HR32, HR36 eller HR45?

Koldskum HR32 er den blødeste af mulighederne, og et godt valg for dig der foretrækker at sove lidt mere blødt, uden at din madras former sig om kroppen. God støtte, bæreevne og holdbarhed.

Koldskum HR36 opleves som en medium fast til fast topmadras, er rigtig god til dig der godt kan lide at sove på lidt mere faste madrasser. Super bæreevne, god støtte, lang holdbarhed.

Waterlily HR45 opleves typisk som en medium-fast topmadras, men er blødere på overfladen så den vil være mere trykaflastende og støtte bedre. Waterlily er desuden den mest varmeafledende af mulighederne, samt den mest miljøvenligt producerede.

Fælles for alle vores topmadrasser på mål

  • God bæreevne og støtte
  • Holdbare og bevarer fastheden i meget lang tid
  • Åndbare, så de ikke føles varme at ligge på
  • Naturligt brandsikre, uden brug af halogenerede brandhæmmende midler
  • Fri for skadelige eller hormonforstyrrende stoffer, Oeko-tex. Oeko-tex standard 100 er din garanti for at din nye madras ikke indeholder skadelige kemikalier. Topmadrasserne lever selvfølgelig op til REACH, EU’s kemikalielovgivning.

Skumhuset har mere end 50 års erfaring med udskæring af hynder og madrasser på mål i alle størrelser. Vi skærer skummet ud på eget værksted og arbejder med en række nøje udvalgte kvaliteter,

Vedligeholdelse af topmadrasser på mål

Det er vigtigt at du vender og roterer din madras, da det forlænger skummets levetid at man ikke ligger præcis det samme sted altid. Du kan gøre følgende ca. hver 3. måned: roter så hovedenden bliver til fodenden, og vend så op bliver til ned. Så holder din topmadras meget længere!

Yderligere information

Vægt 9 kg
Konfigurator: Kvalitet

Koldskum HR32/130N (Oeko-tex), Koldskum HR36/150N (Oeko-tex), Waterlilyskum HR45/145N (Oeko-tex)