Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Oeko-tex & danskproduceret skum

Nyt liv til din møbelklassiker

Trænger din møbelklassiker til nyt liv? Drømmer du om bedre komfort i hynderne, eller ønsker du dig en ny farve i stuen?

Hos Skumhuset fører vi de originale hynder til en lang række danske møbelklassikere, så du igen kan komme til at sidde godt i din stol eller sofa. Vi ombetrækker også gerne dine hynder, hvis det bare er betrækket der trænger til fornyelse.

Trænger designerstolen fra Wegner eller Børge Mogensen-sofaen til at få udskiftet fyldet i hynderne? Så tag et kig Skumhusets udvalg af originale hynder til de klassiske, danske designermøbler. Alle hynder er danskproducerede og i topkvalitet. Få glæde af din stol eller sofa i mange år fremover.

I udvalget finder du bl.a. hynder til Børge Mogensens tremmesofa, Wegner GE290 og GE370, Farstrup-gyngestolen, Erik Jørgensens tremmesofa J148 og mange flere.

Find hynder til Wegner | Find hynder til Børge Mogensen | Se alle hynder til møbelklassikere
Hynder til danske møbelklassikere - Wegner Ge 375

Du kan bestille nye skumhynder uden betræk, eller vælge imellem hynder med mange forskellige betræk.

Ønsker du kun at bestille nye betræk? Vores systue hjælper selvfølgelig også gerne med at ombetrække dine hynder, hvis du bare ønsker dig en ny farve eller ny stil i stuen. Send os bare en mail på mail@skumhuset.dk med din forespørgsel og ønsker til betrækket.

Når du køber de originale hynder til din møbelklassiker er du sikker på at de passer til møblets design og giver det helt rigtige udtryk.

Desuden får du skumhynder i meget høj kvalitet og dermed et køb du kan have glæde af i mange år. 

Skumhuset kan hjælpe med nye hynder i høj kvalitet, med eller uden betræk, til en lang række klassiske møbler.

Se udvalget af hynder til de danske møbelklassikere på skumhuset.dk.

Finder du ikke din møbelklassiker på vores webshop? Så send endelig din forespørgsel på mail. Vi kan skaffe en lang række af hynder, og ellers hjælper vores produktion selvfølgelig gerne med en løsning.