Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Oeko-tex & danskproduceret skum

Prøv vores super komfortable sovemadrasser i hybridskum!

Hos Skumhuset kan vi hjælpe med mange forskellige løsninger til en komfortabel sovemadras – alt efter om du foretrækker at ligge blødt, fast eller et sted midt i mellem.

Mange spørger efter en madras i koldskum, som kan være et rigtig godt valg. Sovemadrasser i koldskum føles dog ofte ret faste at ligge på, sammenlignet med det mange kender fra f.eks. springmadrasser eller boksmadrasser. Derfor tilbyder vi også madrasser i andre skumtyper, som giver en anden slags komfort end koldskum, f.eks. vores nye sovemadrasser i hybridskum.

Hybridskum er særligt udviklet til sovemadrasser og giver den bedst mulige støtte og aflastning. Lækker omfavnende komfort til dig der ikke vil have en alt for fast sovemadras.

Hybrid er kombinationen af de bedste egenskaber fra standard koldskum og polyetherskum. En madras i luksuskvalitet, som er yderst velegnet som en komfortabel sovemadras.

Skumtypen aflaster mere og støtter bedre end koldskumsmadrasser. Hybrid er mere omfavnende og støtter mere om kroppen når du ligger på madrassen. Da skumtypen former sig lidt mere omkring f.eks. hofterne, opnår du at madrassen giver rigtig god støtte.

Virkelig god holdbarhed og levetid. Skumtypen holder bedre end koldskum til statisk belastning, som er den måde sovemadrasser typisk belastes mest på – når man ligger stille samme sted i lang tid. Markant mere holdbar overfor fugt end koldskum, hvilket også gør hybrid yderst velegnet til sovemadras.

Hybrid er måske til dig, hvis

  • du synes en madras i koldskum er for fast, eller giver for lidt efter når du ligger på madrassen.
  • du godt kan lide en omfavnende madras, som former sig lidt mere omkring kroppen, uden at opføre sig som memoryskum.
  • du har brug for en mere trykaflastende madras, som støtter kroppen optimalt.
  • du ønsker dig en særligt fugtbestandig madras med rigtig god åndbarhed, som ikke føles varm at ligge på.
  • du ønsker dig en sovemadras med bedste holdbarhed og længste levetid.

Hybrid er selvfølgelig, ligesom alle vores sovemadrasser og vores skum generelt, Oeko-Tex®-certificeret og fri for skadelig kemi, og fremstillet i Danmark, under høje miljø- og kvalitetskrav, med løbende kontrol.

Hybrid fås indtil videre hos Skumhuset i varianten HY35. Et skønt nyt alternativ til koldskum!

Se vores udvalg af sovemadrasser i hybrid – både standardstørrelser og dine specialmål

Er du heller ikke sikker på hvilken type madras der er den rigtige til dig?

Vi ved godt at det er svært at mærke, hvor blød og behagelig en madras er, gennem en computer. Desuden er det forskelligt hvad vi synes er komfortabelt, og hvad vi opfatter som blødt eller fast at ligge på. Derfor er du altid velkommen til at besøge vores store butik og showroom på Sindalsvej 45 i Risskov. Her kan du ligge, sidde og mærke på en masse forskellige skumtyper i forskellige tykkelser, så du er sikker på at du får den type komfort du bedst kan lide. Kig forbi og prøv om hybridskum er noget for dig!

Find vej til butikken og kig forbi!