Indkøbskurv

Kontakt butikken i Risskov på tlf. 86 13 14 77

Mere end 50 års erfaring med skum og stof

Oeko-tex & danskproduceret skum

Skumhuset i København og på Sjælland

Daglige leveringer til København og Sjælland

Vi har ingen afdeling på Sjælland, men det betyder selvfølgelig ikke, at du er afskåret fra at bestille hverken materialer eller færdige løsninger på nye hynder og madrasser på specialmål fra Skumhuset.

Vi sender mindre pakker med GLS og Postnord hver eneste dag, og større pakker leveres med en fragtmand, efter nærmere aftale.

Vejledning om stof og valg af skumkvalitet

Har du ikke mulighed for at besøge vores butik, så vejleder vi dig så godt vi kan, og finder, i samarbejde med dig, netop den skumkvalitet og/eller det stof, som passer bedst til dit projekt. Der kan bestilles prøver på både skum og stof, hvis du har brug for at mærke på materialerne på forhånd.

Har du brug for personlig vejledning til en madras eller hynder på specialmål, så kontakt os på mail@skumhuset.dk og fortæl os om dit projekt!

Lav en skabelon til din hynde og madras

Skal din hynde eller madras have en bestemt form – afrundet, skæve vinkler, runde hjørner eller indhak – vil vi typisk bede dig sende en skabelon i fuld størrelse.

Hvordan laver man en skabelon?

 • Tag et stort stykke papir (sæt evt. flere ark sammen med tape).
 • Klip, så skabelonen passer, der hvor hynden skal ligge, og ser ud som du ønsker den færdige hynde.
 • Sørg for at angive så mange mål og vinkler som muligt.
 • Angiv hvor lynlåsen skal være, hvis der skal sys betræk til hynden.

Vores systue syr betræk for dig

Ønsker du at vores systue syr betrækket til din madras eller hynde, så sender vi dig gerne stofprøver i den farve og det materiale du ønsker. Vi har mange flere tekstiler, end det du finder på webshoppen, så skriv lidt om dine ønsker, og så finder vi et udvalg.

God fornøjelse med dit kommende projekt og vi glæder os til hjælpe dig til et flot resultat.

1 comments

 1. Michael Løventoft

  Hej og take for telefonsamtalen den. 16.03.
  Jeg vil rene høre om I kan levere en skummadras. Ydre mål 2×2 meter, tykkelse ca. 12 cm. Egenskaber hård med meget (kold)skummateriale.
  Den skal bruges til forpeaken eller forkahytten til min sejlbåd. Facon som en stor trekant. Der er flere skæve vinkler samt dele, som jeg selv skærer til.
  Kan jeg få syet betræk af delene?

Comments are closed.