Kvadrat

Møbelstof fra Kvadrat i bedste kvalitet.

Bestillingsvarer i 1. sortering  –  Varer i 2. sortering  –  Udgåede varer –  Eksklusive begrænsede partier

Hos Skumhuset har vi måske Danmarks største udvalg af møbelstof fra Kvadrat. Dels har vi begrænsede partier af farver eller varer som er udgået af Kvadrats sortiment, og dels et stort udvalg af varer i 2. sortering.

Det betyder to ting: Hos Skumhuset finder du varer i virkelig høj kvalitet til stærkt nedsatte priser OG du finder et kæmpestort udvalg af spændende tekstiler som det kan være meget svært at finde andre steder! Varer som er udgået for nylig, varer som er udgået for mange år siden, specialindfarvninger og ikke mindst en masse af Kvadrats populære tekstiler i 2. sortering.

Slidstærke metervarer i høj kvalitet til dine stole, din daybed, alkovemadrassen, køkkenbænken eller andre spændende møbler og indretningsprojekter.

Vi har en del af vores kæmpestore udvalg til salg på skumhuset.dk – men langt fra alt. Vidste du at vi har meget mere i vores butik i Risskov? Har du ikke mulighed for at kigge forbi butikken, kan du altid kontakte os for at bestille stofprøver. Leder du for eksempel efter et helt bestemt stof eller en bestemt farve? Fortæl os om dine ønsker – så går vi på opdagelse på butikkens hylder og sender et unikt udvalg af prøver afsted til dig.

Eller kig forbi og se hele udvalget!

Show Filters

Viser 1–40 af 395 resultater