Outlet

Hos Skumhuset har vi en stor produktion af skum efter kunders mål. Det giver en masse fraskær og rester, som vi meget gerne vil udnytte og give nyt liv. Det kan komme dig til glæde her i vores outlet, hvor du finder forskellige gode rester af skum, samt spændende rester af stof fra vores store udvalg – selvfølgelig til en rigtig god pris!

Show Filters

Viser alle 36 resultater

Show Filters

Viser alle 36 resultater

Skumhusets outlet

Outlet-kategorien består af unikke stykker, det vil sige at der ikke er et lager af samme vare. Når varen er solgt, tages den af shoppen.
Det skum du køber og modtager kan være gulnet af sollys og ilt eller have misfarvninger, men er selvfølgelig ubrugt og i samme høje kvalitet som alt vores anden skum.

For at holde prisen nede kan vi ikke tilbyde at skære i det købte skum, men man kan sagtens selv skære det til med enten en nedstrygerklinge, en hobbykniv eller en stor køkkenkniv.

Læs venligst varens beskrivelse inden køb, da den købte vare ikke tages retur i kategorien Outlet.

Kvalitetsbeskrivelse:
25 kg. polyether skum: kun til hobbybrug.

30 kg. polyether skum: Fin til en hynde hvor der ikke stilles de store krav til vægt. Kan for eksempel bruges til barnevognen, ryglæn og til den lille bænk i entreen.

32 kg. koldskum: Vores mest benyttede skum til børn. God komfort og lang levetid.

36 kg. koldskum: Rigtig fin til sofahynder og lign. Den mest solgte kvalitet til madrasser til sengen. Velegnet til seng fra 9 cm. tykkelse.

50 kg. koldskum “Blå”: Fin komfort selv i 2 og 3 cm. tykkelse. God til stolesæder og bænkhynder. Meget hård, nå vi når op i 7 cm. og op.

50 kg. koldskum “Hvid”: Luksus skumgummi til hynderne i sofaen eller daybed.