hallingdal
Hynder til Børge Mogensen Tremmesofa med betræk i Hallingdal 65 fra Kvadrat – vælg farve

Hynder til Børge Mogensen Tremmesofa med betræk i Hallingdal 65 fra Kvadrat – vælg farve

9.798,00DKK

Hynder til Børge Mogensen tremmesofa betrukket med Hallingdal 65 fra Kvadrat. Sættet er uden knapper. Hvis du ønsker at bestille sættet monteret med knapper, findes det her. 

Danskproduceret koldskum i høj kvalitet og betræk i klassisk uld af den bedste slags. Vælg farve i menuen.

Varen sys ved bestilling.

↓ Læs mere
8 uger
 
Hallingdal
Ryd
1
2
3

Hynder til Børge Mogensen Tremmesofa med betræk i Hallingdal 65 fra Kvadrat

  • Hynder til Børge Mogensen Tremmesofa i danskproduceret skum i højeste kvalitet.

Høj komfort og meget lang holdbarhed. Hynderne er fremstillet med en kerne af koldskum HR50, monteret med et lag fibervat for afrunding af hynderne. Oeko-Tex® Standard 100 certificeret skum, garanteret fri for alle skadelige kemikalier og hormonforstyrrende stoffer.

Sættet består af sæde- ryg- og sidehynder.

  • Betræk i klassisk uld af den bedste slags – smukt design og ekstremt høj slidstyrke.

Hallingdal er et af Kvadrats absolut mest populære tekstiler og har en fantastisk holdbarhed, høj lysægthed og slidstyrke. 70% uld, 30 % viskose. Stoffet er mærket med EU-blomsten, som sikrer at der gennem hele produktionsprocessen tages mest muligt hensyn til natur, miljø og mennesker. Læs mere om stoffet og Kvadrat her: Kvadrat/Hallingdal 65

  • Dansk håndværk fra egen systue

Betrækkene til dine hynder til Børge Mogensen tremmesofa sys ved bestilling på Skumhusets egen systue Risskov. Skummet er fremstillet i Danmark.

Vedligeholdelse: Forlæng hyndernes levetid, ved at vende sædehynden ind imellem, så belastningen bliver fordelt jævnt. Hold betrækket pænt ved at støvsuge det for at fjerne almindeligt støv og snavs. Betrækket kan lynes af og renses, eller pletrenses med en opvredet klud med varmt vand.

Yderligere information

Vægt 9 kg