hallingdal
Hyndesæt til Børge Mogensen Tremmesofa med betræk i Hallingdal fra Kvadrat, med knapper – vælg farve
11.598,00DKK Vælg en mulighed

Hyndesæt til Børge Mogensen Tremmesofa med betræk i Hallingdal fra Kvadrat, med knapper – vælg farve

11.598,00DKK

Hynder til Børge Mogensen tremmesofa betrukket med Hallingdal 65 fra Kvadrat og monteret med knapper. Ønsker du at købe et hyndesæt uden knapper kan det ske her.

Danskproduceret koldskum i høj kvalitet og betræk i klassisk uld af den bedste slags. Vælg farve i menuen.

Varen sys ved bestilling.

↓ Læs mere
8 uger
Ryd
1
2
3
Hynder til Børge Mogensen Tremmesofa med betræk i Hallingdal 65 fra Kvadrat og monteret med knapper.

Hynder til Børge Mogensen Tremmesofa i danskproduceret skum i meget høj kvalitet.

Høj komfort og meget lang holdbarhed. Hynderne er fremstillet med en kerne af koldskum HR50, monteret med et lag fibervat for afrunding af hynderne. Oeko-Tex® Standard 100 certificeret skum, garanteret fri for alle skadelige kemikalier og hormonforstyrrende stoffer.

Sættet består af sæde- ryg- og sidehynder.

  • Betræk i klassisk uld af den bedste slags – smukt design og ekstremt høj slidstyrke.

Hallingdal er et af Kvadrats absolut mest populære tekstiler og har en fantastisk holdbarhed, høj lysægthed og slidstyrke. 70% uld, 30 % viskose. Stoffet er mærket med EU-blomsten, som sikrer at der gennem hele produktionsprocessen tages mest muligt hensyn til natur, miljø og mennesker. Læs mere om stoffet og Kvadrat her: Kvadrat/Hallingdal 65

Sættet monteres med knapper i samme stof som hynderne. 21 synlige knapper i sædet og 6 knapper i hver sidehynde og ryghynde.

  • Dansk håndværk fra egen systue

Betrækkene til dine hynder til Børge Mogensen tremmesofa sys ved bestilling på Skumhusets egen systue Risskov. Når du bestillinger varen, syr vores dygtige syerske hynderne hurtigst muligt, hvorefter de sendes afsted til dig, eller du kan hente dem i butikken.

Skummet er fremstillet i Danmark.

Forlæng hyndernes levetid, ved at vende sædehynden jævnligt, og hold betrækket pænt ved at støvsuge det ind imellem. Betrækket kan lynes af og renses, eller ved behov tørres over med en opvredet klud med varmt vand. På denne måde får du et hyndesæt som kan holde i mange, mange år.

Yderligere information

Vægt 9 kg