Hyndesæt til Børge Mogensen Tremmesofa med betræk i klassiske tern, med knapper – vælg farve

Hyndesæt til Børge Mogensen Tremmesofa med betræk i klassiske tern, med knapper – vælg farve

8.700,00DKK

Hynder til Børge Mogensen tremmesofa betrukket med klassisk ternet uld og monteret med knapper. Danskproduceret koldskum i høj kvalitet og betræk i klassisk uld af den bedste slags.

Vælg farve i menuen.

Varen sys ved bestilling. 

↓ Læs mere
max. 8 uger
Ryd
1
2
3
Hynder til Børge Mogensen Tremmesofa med betræk i klassiske tern og monteret med knapper.

Hynder til Børge Mogensen Tremmesofa i danskproduceret skum i meget høj kvalitet.

Høj komfort og meget lang holdbarhed. Hynderne er fremstillet med en kerne af koldskum HR50, monteret med et lag fibervat for afrunding af hynderne. Oeko-Tex® Standard 100 certificeret skum, garanteret fri for alle skadelige kemikalier og hormonforstyrrende stoffer.

Sættet består af sæde- ryg- og sidehynder.

  • Betræk i klassisk ternet uld – smukt design og høj slidstyrke

Klassiske tern i 100% uld og tre smukke, klassiske farvemuligheder. Slidstyrke på min. 30.000 Martindale, som er rigeligt til private hjem og kan holde i mange år. Sættet monteres med knapper i samme stof som hynderne. 21 synlige knapper i sædet og 6 knapper i hver sidehynde og ryghynde.

  • Dansk håndværk fra egen systue

Betrækkene til dine hynder til Børge Mogensen tremmesofa sys ved bestilling på Skumhusets egen systue Risskov. Når du bestillinger varen, syr vores dygtige syerske hynderne hurtigst muligt, hvorefter de sendes afsted til dig, eller du kan hente dem i butikken.

Skummet er fremstillet i Danmark.

Forlæng hyndernes levetid, ved at vende sædehynden jævnligt, og hold betrækket pænt ved at støvsuge det ind imellem. Betrækket kan lynes af og renses, eller ved behov tørres over med en opvredet klud med varmt vand. På denne måde får du et hyndesæt som kan holde i mange, mange år.

Yderligere information

Vægt 9 kg