J148
Hyndesæt til Erik Ole Jørgensen J148 betrukket med Hallingdal – Valgfri farve

Hyndesæt til Erik Ole Jørgensen J148 betrukket med Hallingdal – Valgfri farve

8.898,00kr.

Hyndesæt til J148 betrukket med Hallingdal 65 fra Kvadrat.

Danskproduceret øko-tex koldskum i høj kvalitet og betræk i klassisk uld af den bedste slags. Syet i Danmark af Skumhusets dygtige syersker, så du er garanteret et smukt og professionelt resultat.

Vælg farve i menuen.

Varen sys ved bestilling.

7 uger

OBS. forlænget leveringstid grundet ferie. LÆS MERE HER.

1
2
3

Hyndesæt til Erik Ole Jørgensen J148 (2 pers.) betrukket med Hallingdal 65 fra Kvadrat.

Dansk produceret øko-tex certificeret koldskum i meget høj kvalitet, med fantastisk bæreevne og siddekomfort, samt meget lang levetid. Betræk i klassisk uld af den bedste slags – smukt design og ekstremt høj slidstyrke.

Sættet bliver syet på vores lille, hyggelige systue i Risskov af Skumhusets dygtige og erfarne syersker, så du er garanteret et smukt og professionelt resultat med fokus på detaljen.

Hallingdal er et af Kvadrats absolut mest populære tekstiler og har en fantastisk holdbarhed, høj lysægthed og slidstyrke. 70% uld, 30 % viskose. Stoffet er mærket med EU-blomsten, som sikrer at der gennem hele produktionsprocessen tages mest muligt hensyn til natur, miljø og mennesker. Læs mere om stoffet og Kvadrat her: Kvadrat/Hallingdal 65

Vælg farve i menuen.

Varen sys ved bestilling.

Ønsker du at vælge et andet stof til dit hyndesæt til J148, så send os en mail med dine ønsker, så sender vi stofprøver og tilbud. Bemærk dog at der ved specialbestilling kan være længere produktionstid.

Yderligere information

Vægt N/A