Skip to main content

Møbelstof uld Molly fra Kvadrat

291,25DKK

Naturligt farvet kamgarnsuld i høj kvalitet.

1. sortering

 

Sælges i enheder af 25 cm – skal du bruge fx 1 m, vælg da 4 enheder.

Meterpris 1165,-

 

Bemærk – ikke lagervare, skal bestilles.

Clear selection
Varenummer (SKU): Molly2-1.sort Kategori:

Beskrivelse

Molly 2
Naturligt farvede Molly 2, som er en opdatering af Molly, er en polstringstekstil med et sart og enkelt udseende, designet af Åsa Pärson.

Ideen bag Molly var at skabe et tekstil med garnet som udgangspunkt. Tekstilet er naturligt farvet, så man bruger garnernes egne farver, og de forskellige varianters udseende kommer af den måde garnerne bliver blandet. Fremstillet af 100% norsk kamgarnsuld.

Molly er mærket med miljømærket EU-blomsten, som stiller strenge krav til både produktionen og det færdige produkt, og dermed både sikrer at naturen og miljøet skånes mest muligt under produktionen, ved blandt andet at stille krav til hvordan råvarer dyrkes, og mindsker din udsættelse for skadelige stoffer.

eu-blomst

 

Slidstyrke: 75.000 Martindale

Komposition: 100% ny kamgarnsuld

140 cm. bred

 

Prisen er angivet pr. 25 cm. Ønsker du fx 1 meter skal du derfor vælge 4 enheder.

Meterprisen er 1165,-

Stoffet er ikke lagerført i forretningen og bliver først bestilt hos Kvadrat når ordren er lander på webshoppen. Leveringstid ca. 5 dage hvis det er på lager hos Kvadrat

Læs mere om stoffet og Kvadrat her: Kvadrat/Molly 2

 

Hvis du skal bestille mange meter, kan det være en godt ide, at få tilsendt en gratis stofprøve inden bestilling, så du er sikker på farven er den helt rigtige. Kontakt os for at bestille stofprøver.