Noise fra Kvadrat – Møbelstof – Fv. 972 – Mørkegrøn
448,00DKK pr. meter Tilføj til kurv

Noise fra Kvadrat – Møbelstof – Fv. 972 – Mørkegrøn

448,00DKK pr. meter

Noise fra Kvadrat

448 kr. pr. meter

Normalpris 1775,- pr. meter

Møbelstof i uld.

49 på lager

2-5 hverdage
Din pris
1
2
3

Noise fra Kvadrat – farve 972

Møbelstof i højeste kvalitet, blandt andet yderst velegnet til en madras til din daybed, hynde til din entrebænk eller polstring af spisestuestolene.

Noise fra Kvadrat er en dekorativ uld i meget høj kvalitet og med en fin slidstyrke, som er fuldt tilstrækkelig til brug i private hjem. Stoffet er groft i vævningen, vævet af flere farver garn, hvilket giver et dekorativt udtryk med klare referencer til tekstiler på de gamle danske møbelklassikere.

Møbelstoffet Noise fra Kvadrat er velegnet til en lang række indretningsprojekter, puffer, puder, lænestole, spisestuestole, hynder og daybeds.

Farve: Grøn/gul/grå.

Bredde: Ca. 140 cm.

Struktur: Grov.

Materiale: 96% uld | 4% nylon.

Slidstyrke: 30.000 Martindale.

Vedligeholdelse: skal renses. Kan tørres over med en fugtig klud for at fjerne mindre pletter samt almindeligt støv/snavs.


Farver kan se meget forskellige ud på to forskellige skærme. Vi anbefaler altid, at du får tilsendt en stofprøve, inden du bestiller mange meter, så du er sikker på at du får den farve du ønsker.

Stoffet er en udgået vare fra Kvadrat og er derfor et begrænset parti som vi ikke får mere af. Normalpris ved bestilling hos Kvadrat 1775,- pr. meter.

Yderligere information

Vægt 1.1 kg