Skummadras koldskum 9 cm.
Sovemadras i Waterlilyskum HR45 – tykkelse 9 cm – standardstørrelser
898,00kr.1.528,00kr. Vælg en mulighed

Sovemadras i Waterlilyskum HR45 – tykkelse 9 cm – standardstørrelser

898,00kr.1.528,00kr.

Madras i Waterlilyskum HR45/145N.

Længde 200 cm, tykkelse 9 cm. Vælg mellem flere bredder.

Medium-fast madras.

↓ Læs mere
2-5 hverdage

OBS. forlænget leveringstid grundet ferie. LÆS MERE HER.

1
2
3

Skøn sovemadras i Waterlilyskum HR45/145N.

Tykkelse: 9 cm.

Længde: 200 cm.

Bredde: vælg i menuen – 70, 80, 90, 100 eller 120 cm. Søger du en madras i Waterlilyskum med en bredde på 140 cm eller større kan den købes her.

Køb til en god pris, når du køber en madras i en af vores standardstørrelser – eller bestil din madras i lige de mål du skal bruge her: Madrasser på mål.

  • Medium-fast madras med god støtte
  • Lang levetid
  • Mere miljøvenlig produktion end traditionelle skummadrasser
  • Naturligt brandhæmmende
  • Særligt åndbar og varmeafledende
  • Oeko-Tex® Standard 100 og produceret i Danmark

Waterlily er en skumtype i luksusklasse med høj liggekomfort, hvorfor den er yderst velegnet som sovemadras. Denne madrastykkelse er især passende til voksne som ønsker en medium-fast madras med god støtte.

Waterlily er særligt åndbart og mere varmeafledende, så den ikke føles varm at ligge på, på grund af dens uens cellestruktur, som gør at luften lettere kan passere igennem madrassen.

God bæreevne og fantastisk støtte. Affjedrende og behagelig komfort. Skumtypen er mere trykaflastende end traditionel koldskum, fordi den føles blødere på overfladen. Opleves som en medium-fast madras at ligge på.

Fokus på miljøvenlighed. Renere produktion end andre skumtyper, og råvarer som kan genanvendes.

Kvaliteten kan holde i mange år. For at få mest mulig levetid ud af din Waterlilymadras, anbefaler vi at du vender og roterer madrassen jævnligt samt giver madrassen luft. Sovemadrasser i skum har godt af at ligge på et ventileret underlag, som f.eks. lameller.

OBS. Vær opmærksom på at Waterlilyskum er porøst i overfladen. Læg betræk eller lagen på madrassen inden brug, for at undgå revner og andre skader på madrassen. Køb evt. vores Waterlily-madras med bambusbetræk.

Oeko-Tex® Standard 100 certificeret, garanteret fri for skadelige og hormonforstyrrende stoffer. Naturligt brandsikker uden brug af bromerede flammehæmmere. Fremstillet i Danmark under høje kvalitets- og miljøkrav.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A