Koldskumsmadrasser

Her finder du vores standardudvalg af sovemadrasser i koldskum i luksuskvalitet. Vores standard sovemadrasser i koldskum kommer i fastheden 36 kg, som er en rigtig god fasthed til de fleste voksne. Madrasser i koldskum er komfortable, åndbare, giver en god støtte, og har god elasticitet og bæreevne. Kan – hvis ønsket – kombineres med en topmadras, alt efter hvad du foretrækker at ligge på, men kan også sagtens bruges uden en topmadras. Skumhusets koldskum 36 kg er en luksusskum i høj kvalitet, som du sagtens kan bruge til hverdag, og som kan holde til mange års brug!

Vores madrasser i koldskum har stor elasticitet, lang levetid og høj komfort. Koldskum er formstabilt og gode egenskaber ved dynamisk belastning, som for eksempel når man rejser og sætter sig det samme sted i sofaen eller på sengen igennem mange år. Dette betyder at koldskum bevarer fastheden og kan holde i mange år uden at falde sammen og blive flat. Her på siden sælger vi vores gode udvalg af madrasser i koldskum, men kvaliteten koldskum 36 kg er meget alsidig og vil også være perfekt til din alkovemadras, din daybed, din karnap eller andre hyggekroge. Hvis du har brug for en madras i koldskum på specialmål, kan du bestille det her: Skum på mål.

Vær opmærksom på at jo tykkere madrassen er, jo fastere føles den at ligge på, så 9 cm føles blødest og 12 cm føles mest fast. Skumhusets erfaring er, at 10-12 cm vil være en god tykkelse til de fleste voksne.

Skummadrasser med tanke på miljø og sundhed

Alt Skumhusets koldskum er dansk fremstillet og overholder OekoTex standard 100, som stiller meget høje krav til produkternes indhold af kemi, og vores madrasser indeholder ingen skadelige eller hormonforstyrrende stoffer, ligesom at der ikke er anvendt bromerede flammehæmmere i vores koldskum. Med en madras i koldskum fra Skumhuset kan du sove trygt uden at bekymre dig om skadelig kemi.

Show Filters

Viser alle 10 resultater

Viser alle 10 resultater