Skip to main content

Koldskumsmadrasser

Koldskum

Her finder du vores standardudvalg af koldskumsmadrasser. Vi anbefaler kvaliteten 36 kg til sovemadrasser til voksne, blandt meget andet – madrasser i denne kvalitet er komfortable, har en god elasticitet og bæreevne og kan holde i mange år, så du kan sagtens sove på dem til hverdag. V0res madrasser i H50 kg anbefales til en lækker madras til din daybed eller sofa, da det er en noget mere fast skumkvalitet. H50 kg kan også vælges hvis du har brug for noget meget fast at ligge på.

Jo tykkere madrassen er jo fastere føles den at ligge på, så 9 cm føles blødest og 12 cm føles mest fast.

Hvad er koldskum? Koldskum er en skumgummi med stor elasticitet, lang levetid og god komfort. Den er formstabil og brandhæmmende. Vi anbefaler koldskum til sofaen, sengen, stolen, båden og alle de steder, hvor der ønskes høj sidde- og liggekomfort ønskes.

Koldskum har rigtig gode egenskaber ved dynamisk belastning, som for eksempel når man rejser og sætter sig det samme sted i sofaen eller på sengen igennem mange år. Dette betyder at koldskum koldskum bevarer fastheden og kan holde længe uden at at falde sammen.

Hvad kan koldskum bruges til? Koldskum findes i mange forskellige fastheder og har derfor uendeligt mange anvendelsesmuligheder. Det kan først og fremmest være en rigtig god sovemadras, som giver en god støtte og komfort til hverdag, og kan holde i rigtig mange år – her anbefaler vi fastheden 36 kg til langt de fleste voksne, og ofte i tykkelserne 10 og 12 cm som bliver mellemfaste til faste madrasser. Koldskum findes i både bløde og faste kvaliteter som kan bruges til alle slags hynder, madrasser og polstringsopgaver hvor skummet skal have en god holdbarhed, komfort og elasticitet.

Miljø, sundhed og allergi. Alt Skumhusets koldskum er dansk fremstillet og overholder OekoTex standard 100, og indeholder ingen skadelige eller hormonforstyrrende stoffer. Der er ikke anvendt flammehæmmere i vores koldskum. Koldskum anbefales til husstøvmideallergikere.