Coda fra Kvadrat – Møbelstof – Fv. 222 – Pistacie
448,00kr. pr. meter Tilføj til kurv

Coda fra Kvadrat – Møbelstof – Fv. 222 – Pistacie

448,00kr. pr. meter

Coda fra Kvadrat

Designet af “Norway Says” og Per Bjørnsen for Kvadrat

Slidstærk, groftvævet uld til møbler

↓ Læs mere

6,00 m in stock

2-5 hverdage
Din pris
1
2
3

Coda 2 fra Kvadrat

– Designet af “Norway Says” og Per Bjørnsen for Kvadrat.

Coda er et flot og groftvævet møbelstof med meget høj slidstyrke som kan holde til mange års brug. Stoffet har et lækkert design med dybde og er vævet i en fletningslignende struktur i to forskellige farver, hvor den ene gemmer sig imellem fletningen. Coda er meget velegnet til både polstring af stole, betræk til din alkovemadras, daybed, specialbyggede sofa, og andre hynde- og møbelprojekter. Det kan også bruges til puder, ryghynder og meget andet.

Farve: Pistaciegrøn med mørkelilla tråd | Farvenr. 222.

Bredde: Ca. 140 cm.

Materiale: 90% uld, 10% nylon.

Slidstyrke: 100.000 martindale.

Lysægthed: 5. Pilling: 4.

Vægt: Ca. 860 g/lm.

Vedligeholdelse: Rens anbefales. Tåler ikke maskinvask eller tørretumbling. I det daglige kan stoffet holdes rent ved at støvsuge det, eller pletrenses med en opvredet klud med varmt vand.


Stoffet er et begrænset parti i 2. sortering, og kan derfor have små vævefejl. Der tages forbehold for at varer i begrænsede partier kan blive udsolgt. Du er altid velkommen til at kontakte os for lagerstatus, hvis du ønsker at bestille mange meter.

Stoffets farve kan se anderledes ud på din skærm og vi anbefaler at bestille en stofprøve inden du bestiller mange meter.

Yderligere information

Vægt 1,1 kg