noise møbelstof fv. 742
Noise fra Kvadrat – Møbelstof – Fv. 742 – Lyseblå
448,00kr. pr. meter Tilføj til kurv

Noise fra Kvadrat – Møbelstof – Fv. 742 – Lyseblå

448,00kr. pr. meter

Noise fra Kvadrat

Normalpris 1775,- pr. meter

Møbelstof i uld

10 på lager

2-5 hverdage

OBS. forlænget leveringstid grundet ferie. LÆS MERE HER.

Din pris
1
2
3

Noise fra Kvadrat – farve 742

Møbelstof i højeste kvalitet, blandt andet yderst velegnet til en madras til din daybed, hynde til din entrebænk eller polstring af spisestuestolene. Stoffet er en udgået vare fra Kvadrat og er derfor et begrænset parti som vi ikke får mere af. Normalpris ved bestilling hos Kvadrat 1775,- pr. meter.

Farve: blå nuancer

Bredde: ca 140 cm

Struktur: grov

Materiale: 96% uld, 4% nylon

Slidstyrke: 30.000 Martindale

Vedligeholdelse: skal renses. Kan tørres over med en fugtig klud for at fjerne mindre pletter samt almindeligt støv/snavs.

Noise fra Kvadrat er en dekorativ uld i meget høj kvalitet og med en fin slidstyrke, som er fuldt tilstrækkelig til brug i private hjem. Stoffet er groft i vævningen, vævet af flere farver garn, hvilket giver et dekorativt udtryk med klare referencer til tekstiler på de gamle danske møbelklassikere.

Møbelstoffet Noise fra Kvadrat er velegnet til en lang række indretningsprojekter, puffer, puder, lænestole, spisestuestole, hynder og daybeds.

Farver kan se meget forskellige ud på to forskellige skærme. Vi anbefaler altid, at du får tilsendt en stofprøve, inden du bestiller mange meter, så du er sikker på at du får den farve du ønsker.

Yderligere information

Vægt 1,1 kg