Puf med grønne blade
Puf med store grønne blade
898,00DKK1.348,00DKK Vælg størrelse/farve

Puf med store grønne blade

898,00DKK1.348,00DKK

Puf med betræk

Fantastisk lille ekstramøbel som lyser op med sine grønne nuancer og naturlige udtryk.

Skumkerne med god siddekomfort og lang holdbarhed.

Ryd
1
2
3

Puf med grønne blade

Skøn puf med botatisk motiv af grønne blade – perfekt til udestuen, men også det lille ekstra pift til stuen, entreen eller børneværelset. Dekorativ og hyggelig puf som lyser op med sine smukke grønne nuancer.

Kerne i fast specialskum, som både er meget velegnet til fodskammel og en ekstra siddeplads. God siddekomfort og lang holdbarhed på skummet.

Slidstærkt stof, som er let at holde og kan vaskes ved 30 grader. Betrækket kan tages af via en lynlås i bunden. Perfekt hvis i er en børnefamilie der ønsker et ekstramøbel i hyggekrogen.

 

Hos Skumhuset elsker vi puffer, og synes de kan bruges alle steder, hvor man vil have plads til en ekstra gæst, læne sig tilbage og slappe af, eller bare have et sted at stille bakken med kaffekrusene. Få lidt farve ind i indretningen med en af vores spændende puffer her: Puffer.

 

Leveringstid

Puf med grønne blade sys af en af vores dygtige syersker på vores lille, lokale systue i Risskov. Puffen sys når vi modtager bestillingen, og der kan derfor være en produktionstid på op til 14 dage på denne vare.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A