Puf med grønne blade
Puf med store grønne blade
898,00DKK1.348,00DKK Vælg en mulighed

Puf med store grønne blade

898,00DKK1.348,00DKK

Fantastisk lille ekstramøbel som lyser op med sine grønne nuancer og naturlige udtryk.

Skumkerne med god siddekomfort og lang holdbarhed.

↓ Læs mere
14 dage
Ryd
1
2
3

Puf med store grønne blade

Skøn puf med botanisk motiv med store grønne blade – perfekt til udestuen, men også det lille ekstra pift til stuen, entreen eller børneværelset. Dekorativ og hyggelig puf som lyser op med sine smukke grønne nuancer.

Kerne i fast specialskum, som både er meget velegnet til fodskammel og en ekstra siddeplads. God siddekomfort og lang holdbarhed på skummet.

Slidstærkt stof, som er let at holde og kan vaskes ved 30 grader. Betrækket kan tages af via en lynlås i bunden. Perfekt hvis i er en børnefamilie der ønsker et ekstramøbel i hyggekrogen.

Hos Skumhuset elsker vi puffer, og synes de kan bruges alle steder, hvor man vil have plads til en ekstra gæst, læne sig tilbage og slappe af, eller bare have et sted at stille bakken med kaffekrusene. Få lidt farve ind i indretningen med en af vores spændende puffer her: Puffer.

Specifikationer

Materiale, betræk: bomuld/polyester

Kerne i fast specialskum, AM28

Vedligeholdelse: betrækket kan efter behov lynes af og vaskes ved 30 grader

Farve: lys baggrund med grønne blade

Kvalitetsprodukt fra vores egen, lokale systue

Når der står at varen er på lager, er det ensbetydende med at vi har materialerne hjemme til den. Vi producerer ikke til lager, men når du bestiller den, syr vores dygtige syerske på systuen i Risskov din nye puf hurtigst muligt, hvorefter den afsendes eller du kan hente den i Skumhusets butik. Din puf er altså helt ny når du får den i hænderne.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A