Sækkestol – Betræk i hvid Doodle – Lille model
3.087,00DKK Tilføj til kurv

Sækkestol – Betræk i hvid Doodle – Lille model

3.087,00DKK

Sækkestol i tekstilet Doodle. Fantastisk komfort med skønt blødt tekstil som betræk. Materialer i højeste kvalitet. Fremstillet i Danmark. 

Se alle vores sækkestole – eller design din egen – her.

Bemærk at dette produkt leveres med en fragtmand. Læs mere her. 

↓ Læs mere
3 uger
1
2
3
Sækkestol med betræk i Doodle 

Skøn sækkestol med betræk i tekstilet Doodle. Fantastisk komfort og betræk i højeste kvalitet. Virkelig skønt og blødt tekstil som giver det helt rigtige hyggelige udtryk.

Sys ved bestilling, på Skumhusets egen systue i Risskov.

Se alle vores sækkestole – eller design din egen – her.

Sæt dig godt til rette!

Skumhusets sækkestole har selvfølgelig fantastisk komfort og du vil aldrig opleve at du synker helt igennem stolen og sidder på gulvet. Sækkestolen er mere fast og stabil at sidde i end typiske sækkestole, da fyldet i stolen er vores egen sammensætning af skumgranulat og krøyerkugler, balanceret så sækkestolen har fantastisk komfort, god stabilitet og lang holdbarhed.

Alt skummet brugt til skumgranulat (lavet af rester fra vores egen produktion) er Oeko-tex-certificeret og fri for alle skadelige og hormonforstyrrende stoffer, og krøyerkuglerne er fri for bromerede flammehæmmere.

Du skal altså ikke bekymre dig om farlig kemi, og du kan med god samvittighed lade børnene smide sig i sækkestolen – eller selv sætte dig godt til rette!

Lidt mere om sækkestolen og vedligeholdelse

Sækkestolen er fremstillet i Danmark, på vores egen systue, som ligger i Risskov, sammen med vores butik. Vi vælger kun de bedste materialer, så du får interiør i højeste kvalitet.

Størrelse: Sækkestolen er selvfølgelig skøn og pudeformet og derfor ikke helt præcis i målene, men størrelsen er omtrent som følger:

  • Bredde ca. 90 cm
  • Dybde ca. 100 cm
  • Højde ca. 80 cm

Inderbetræk i bomuld fyldt med vores eget specialfremstillede mix af skumgranulat/krøyerkugler (se billede).

Yderbetræk i møbeltekstil i højeste kvalitet.

  • Tekstil: Doodle, møbelstof. Hvid.
  • Materiale: Doodle er fremstillet af 100% polyester, betrækkets bund er 100% hør.

Der er lynlås i begge betræk. Dette betyder at du kan tage det yderste betræk af og få det renset (tekstilet tåler ikke maskinvask). Det er en god ide at holde betrækket rent ved jævnligt at støvsuge sækkestolen. Betrækket kan også sagtens, ved behov, pletrenses med en opvredet klud med varmt vand.

Får du på et tidspunkt ude i fremtiden brug for lidt ekstra fyld til din sækkestol, kan du selvfølgelig købe det hos Skumhuset og nemt selv fylde stolen op.

Yderligere information

Vægt 15 kg