Skip to main content

Skum til madrasser og hynder

Skum til madrasser og hynder 

Hos Skumhuset finder du et stort udvalg af skum til madrasser og hynder. Vores populære koldskumsmadrasser i hårdhed 36 kg vil være perfekte som sovemadrasser til de fleste voksne – eller som en rigtig god gæstemadras man ikke synker igennem – mens vores lidt blødere madrasser i 32 kg koldskum er super gode til mindre børn. Vi har skum til ethvert formål som kan opfylde dine behov og sikre dine indretningsprojekter et flot slutresultat med den perfekte komfort.

Hos os finder du kun skum i høj kvalitet! Vi har primært produkter i koldskum og Waterlilyskum, som begge er fantastiske, når det kommer til bæreevne og komfort. Vores skum kommer i en række forskellige standardmål – tjek vores sortiment her på siderne og se, hvorvidt en af vores standardstørrelser lige netop er perfekt til dit projekt.

Hos os er du garanteret danskproduceret skum i særklasse. Vores skummadrasser har selvfølgelig certificeringen Oeko-Tex® Standard 100, som stiller høje krav til produkternes indhold af kemi. Dette er en verdens førende certificeringer indenfor tekstiler og tekstillignende produkter, der er blevet undersøgt for sundheds- og miljøskadelige stoffer.

Har du behov for en madras på specialmål? Kontakt forretningen for vejledning og uforpligtende tilbud.

Koldskum og Waterlilyskum i høj kvalitet – efter dine specialmål

Uanset hvilket projekt du kaster dig ud i, som kræver skum, kan vi finde en løsning der passer dig. Naturligvis har du hos os mulighed for at bestille skum efter bestemte mål. Vi har samlet et stort udvalg af standardstørrelser og tykkelser her på siderne, som du, hvis du er lidt kreativ, også sagtens selv kan skære lidt til med en nedstrygerklinge eller god hobbykniv. Men vi skærer også meget gerne for dig, hvis du har et projekt med helt særlige mål eller noget der kræver lidt ekstra tilskæring efter skabelon.

Skum fås i forskellige typer og fastheder, og der er stor forskel på hvad der er det rigtige valg til forskellige menneskers behov. Vi tager udgangspunkt i hvad du synes er både pænt og mest behageligt at sidde/ligge på, så du kan få den bedst mulige løsning til dit nye møbel. Her kan du få alt, fra en luksusmadras til dine overnattende gæster, til en behagelig sofahynde, som du kan nyde i hverdagen mange år frem i tiden.

Hos Skumhuset ønsker vi det bedste for vores kunder og vejleder dig naturligvis gerne i de forskellige muligheder, så du får et slutresultat du er helt tilfreds med. Derfor er du meget velkommen til at kontakte forretningen angående spørgsmål, specialbestillinger og uforpligtende tilbud. Dette kan du gøre enten ved at ringe på tlf. 86 13 14 77, sende en mail til mail@skumhuset.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

Du er også altid mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik i Risskov og afprøve vores forskellige slags madrasser og hynder!