Skip to main content

Skumgummi til madras og hynder

Skumgummi til madras og hynder 

Hos Skumhuset finder du et stort udvalg af skumgummi til madrasser og hynder. Vores yderst populære skumgummi vil være oplagte som madrasskum og siddehynder, hvor hver og en selvfølgelig kommer i udsøgt kvalitet, der vil klæde din boligindretning. Med skumgummi fra os vil dit behov blive opfyldt samt vil dine projekter få nogle flotte slutresultater, der vil gøre dem lækre at se på og behagelige at sidde i eller ligge på.

Finere kvalitet finder du ikke andre steder. Vores produkter veksler mellem koldskum og skumgummi fra Waterlily, som begge er fantastiske, når det kommer til bæreevne og komfort. Vores skumgummi kommer i forskellige størrelser, hvor bredden kan være lige fra 70 cm til 120, så du kan vælge lige præcis den, der passer til dit formål. Tjek vores nedenstående sortiment ud og se, hvorvidt en af vores standardmål passer til dit projekt.

Kvalitets koldskum og skumgummi i Waterlily efter specialmål

Uanset hvilket projekt du har gang i, som kræver skumgummi, er du garanteret danskproduceret skumgummi i særklasse. Vores skummadrasser har selvfølgelig certificeringen Oeko-Tex® Standard 100, som stiller høje krav til produkternes indhold af kemi. Dette er en verdens førende certificeringer indenfor tekstiler og tekstillignende produkter, der er blevet undersøgt for sundheds- og miljøskadelige stoffer.

Derudover har du hos os mulighed for at købe efter bestemte mål. Som standard har vores skumgummi en længde på 200 cm, men hvor du både kan vælge mellem forskellige bredder på 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm og 120 cm og højder på 9 cm, 10 cm og 12 cm. Men hvis du har helt særlige specialmål, du vil have dit skumgummi i, kan vi sagtens skære ud til dig inden for et par hverdage.

I vores sortiment finder du produkter i koldskum og Waterlily. Uanset hvilket af disse produkter du vælger, er du garanteret luksusskum klar til hverdagsbrug. De har nemlig en lang levetid, høj elasticitet og er udarbejdet i et højkvalitets materiale, som er yderst miljøvenligt. Skumgummi er super lækkert at sidde og sove på, derfor vil du med vores skumgummi være garanteret en lækker madras, som dine gæster kan sove på, eller en behagelig siddehynde, som du kan nyde i hverdagen. Vi har desuden et bredt sortiment af topmadrasser, hvis dette kunne have interesse.

Kontakt og få dine specialmål leveret hjem til dig

Hos Skumhuset ønsker vi blot det bedste for vores kunder, så de kan udføre deres projekter til perfektion og med et tilfredsstillende slutresultat. Derfor skal du blot kontakte vores kundeservice, hvis du ønsker at få dit skumgummi leveret på specialmål. Dette kan du gøre enten ved at ringe på tlf. 86 13 14 77, sende en mail til mail@skumhuset.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Hvis du befinder dig i nærheden, er du også mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik i Risskov.