Skip to main content

Skum til madrasser og hynder

Skum til madrasser og hynder 

Hos Skumhuset finder du et stort udvalg af skum til madrasser og hynder. Vores populære koldskumsmadrasser i hårdhed 36 kg vil være perfekte som sovemadrasser til de fleste voksne – eller som en rigtig god gæstemadras man ikke synker igennem – mens vores lidt blødere madrasser i 32 kg koldskum er super gode til mindre børn. Vi har skum til ethvert formål som kan opfylde dine behov og sikre dine indretningsprojekter et flot slutresultat med den perfekte komfort.

Hos os finder du kun skum i høj kvalitet! Vi har primært produkter i koldskum og Waterlilyskum, som begge er fantastiske, når det kommer til bæreevne og komfort. Vores skum kommer i en række forskellige standardmål – tjek vores sortiment her på siderne og se, hvorvidt en af vores standardstørrelser lige netop er perfekt til dit projekt.

Hos os er du garanteret danskproduceret skum i særklasse. Vores skummadrasser har selvfølgelig certificeringen Oeko-Tex® Standard 100, som stiller høje krav til produkternes indhold af kemi. Dette er en verdens førende certificeringer indenfor tekstiler og tekstillignende produkter, der er blevet undersøgt for sundheds- og miljøskadelige stoffer.

Har du behov for en madras på specialmål? Kontakt forretningen for vejledning og uforpligtende tilbud.