Uderum

Skab et hyggeligt uderum med Skumhusets udendørshynder og udendørstekstiler. Nye hynder, madrasser og ryghynder til behagelige siddepladser og hyggekroge, så du er klar til sol og sommer.

Her finder du madrasser både i standardstørrelser og på specialmål til havestole, havesofaer, loungemøbler, solsenge, havebænke og andre hyggekroge i haven eller på altanen. Find madrassen til dit shelter eller en udendørsseng, eller bestil en hynde til din havebænk med skæve mål. Skumhuset hjælper med løsningen til dit perfekte uderum.

Sy selv et betræk i et af vores vandafvisende, lysægte og slidstærke udendørstekstiler – eller lad vores syerske hjælpe og bestil en færdig hyndeløsning! Gå på opdagelse i vores udvalg af metervarer til udendørshynder og skab den udendørs hyggekrog du drømmer om.

Show Filters

Viser 1–40 af 76 resultater

Viser 1–40 af 76 resultater

Polyetherskum RP30  i 9, 10, 11 eller 12 cm er perfekt til sheltermadras, havesofa, udendørsseng, solseng, loungeområde eller en anden hyggekrog udenfor. Kvaliteten er let og fast, men bliver blødere med brug. Polyetherskum RP30 er mere modstandsdygtig overfor fugt end f.eks. koldskum – perfekt ude i det danske sommervejr.