Skummadras koldskum 9 cm.
Madras i koldskum HR36 – tykkelse 9 cm – standardstørrelser
718,00kr.1.228,00kr. Vælg en mulighed

Madras i koldskum HR36 – tykkelse 9 cm – standardstørrelser

718,00kr.1.228,00kr.

Madras i koldskum HR36/150N.

Længde 200 cm, tykkelse 9 cm. Vælg mellem flere bredder.

Medium-fast til fast madras.

↓ Læs mere
2-5 hverdage

OBS. forlænget leveringstid grundet ferie. LÆS MERE HER.

1
2
3

Madras i koldskum HR36/150N.

Tykkelse på 9 cm.

Længde: 200 cm.

Bredde: vælg mellem 70, 80, 90, 100 eller 120 cm. Søger du en madras i koldskum med en bredde på 140 cm eller større kan den købes her.

Køb til en god pris, når du køber en madras i en af vores standardstørrelser – eller bestil din madras i lige de mål du skal bruge her: Madrasser på mål.

  • Medium-fast til fast madras
  • Høj elasticitet
  • Især god til møbler som sofaer, alkovemadrasser, daybeds og lignende
  • Kan bruges til faste sovemadrasser
  • Lang levetid
  • Materialet er åndbart og opleves ikke særligt varmt
  • Naturligt brandhæmmende
  • Oeko-Tex® Standard 100 og produceret i Danmark

Koldskumsmadras i meget høj kvalitet. Denne madrastykkelse er især passende til alkovemadrasser, sofaer, og lignende møbler og madrasser hvor man både sidder og ligger. Koldskum kan bruges som sovemadras til dig, der foretrækker en medium-fast til fast sovemadras. Koldskum HR36/150N er en rigtig fin skumkvalitet, som vi har solgt siden 1969 og anvender hver eneste dag.

Materialet er åndbart og opleves ikke varmt at ligge på.

God bæreevne og høj elasticitet. Især god ved dynamisk belastning, altså god til møbler og madrasser hvor man vil rejse og sætte sig gentagne gange igennem mange år – det kan f.eks. være sofaer, lænestole, alkovemadrasser, bænke mm. Her er koldskum det bedste valg.

Kvaliteten kan holde i mange år. For at få mest mulig levetid ud af din koldskums-madras, anbefaler vi at du vender og roterer madrassen jævnligt, så madrassen belastes mere dynamisk, og at du giver madrassen luft. Sovemadrasser i koldskum har godt af at ligge på et ventileret underlag, som f.eks. lameller. Bemærk at koldskum vil have et højere hårdhedstab og altså hurtigere blive blødt ved stor statisk belastning, altså hvis du altid ligger det samme sted i lang tid – det kan f.eks. være en sovemadras.

Oeko-Tex® Standard 100 certificeret, garanteret fri for skadelige og hormonforstyrrende stoffer. Naturligt brandsikker uden brug af bromerede flammehæmmere. Fremstillet i Danmark under høje kvalitets- og miljøkrav.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Bredde

, , , ,